Nieuwe video: De Jeugd van Tegenwoordig – Wopwopwop


Het verjaardagsfeestje van Vieze Fur, een chocoladetaart met extra slagroom, Rasti Rostelli, opa's die worden gehypnotiseerd door de muziek en een scooter die maar niet wil blijven staan.

Wopwopwop dus. Met een kapotte scooter aan haar zijde vertrekt een meisje samen met opa naar Vieze Fur's verjaardag. Onderweg maken ze een paar tussenstops, bijvoorbeeld bij de banketbakker om een taart af te halen, waarbij de scooter iedere keer op de grond klettert. Waarom heeft ze dat ding eigenlijk niet thuisgelaten?

Dit is vast de enige hiphop video ter wereld met een furieus hoofdknikkende opa in de hoofdrol, maar hij doet het zo strak op de beat dat er geen danser tegenop kan. Hoogtepunt is ongetwijfeld de scene waarin het meisje haar vriendin tegenkomt die, alsof het de normaalste zaak van de wereld is, óók haar scooter en hoofdknikkende opa bij zich heeft.

En de muziek?

Het gaat weer eens helemaal nergens over (voor zover je het überhaupt verstaat), maar de muziek is fantastisch. Alsof Bas Bron zijn eigen instrumenten heeft gebouwd met de onderdelen van een U.F.O. die ooit in zijn achtertuin neerstortte. Niet van deze wereld die beat.

Zie ook:
- Nieuwe video: De Jeugd van Tegenwoordig – Hollereer

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: De Jeugd van Tegenwoordig – Wopwopwop

  1. Lisa

    Hahaha, masterlijk
    Het slaat weer lekker nergens op :D

      /   Reply  / 
  2. vinn

    Best leuk, maar holleleer is much better

      /   Reply  / 
  3. finn

    hijs kewoon weej goew!

      /   Reply  / 
  4. G.Randolph

    nice, ik draag de titel ‘jeugd van tegenwoordig’ met eer!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>