Nieuwe video: Nielson – Zo Kan Het Dus Ook

Nielson was niet eens de winnaar van Giel Beelens talentenjacht, maar scoorde vorig jaar wel een gigantische hit. Beauty & de brains was zo’n aanstekelijk nummer dat je overal spontaan mee begon te zingen. Op het schoolplein, in een kledingzaak maar ook zeker in de kroeg. Die instant vrolijkheid is één van de kwaliteiten van deze jonge zanger. Daarom is het goed te zien dat de video voor zijn tweede single – Zo kan het dus ook – één joviale bedoeling is.

Terwijl de zanger ongestoord op zijn gitaar staat te pingelen, gebeurt er achter hem van alles. Zo wordt er verf naar hem toe geslingerd, knalt er spontaan confetti uit de lucht en loopt er plots een Schotse hooglander in het beeld. Dit alles tegen fleurige pastelkleuren, waardoor je meteen zin krijgt in de lente. Wanneer er ook nog eens erg mooi meisje de revue passeert, beginnen de pretoogjes van Nielson dan ook onmiddellijk te stralen. Wat een flirt! En wat een opgewekte video! Zo kan het dus ook.

Videoclips.blog-oordeel

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Nielson – Zo Kan Het Dus Ook

  1. Toby Gad

    Zo Kan Het Dus Oook zo
    En neem vooral even de tijd om de muziek-video wat verder sf te kijken. het eerste stukje speelt zich trouwens af in de studeo bij Sting Producer Ki[[er Eldridge

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>