Nieuwe video: De Jeugd Van Tegenwoordig – Op Een Sexuele Wijze

opeensexuele

Waarom kijken? De mannen van De Jeugd Van Tegenwoordig hebben hun fantasie de vrije loop gelaten voor de videoclip van Op Een Sexuele Wijze. Twee bloedmooie dames stappen tezamen in een antieke badkuip, om elkaar daar vier minuten te verwennen. Als je deze video aan het kijken bent en er loopt toevallig iemand binnen, denkt diegene hoogstwaarschijnlijk dat je porno aan hebt staan. Toch gebeurt al het expliciete onder de badkuiprand, zodat de video geen leeftijdsrestrictie heeft gekregen van youtube. En de setting is bijzonder elegant. Maar toch voel je je voor even een gluurder, net zoals Vieze Fur dat is.
En de muziek? Dat een electrobeat ook zwoel kan zijn bewijst Op Een Sexuele Wijze. Verder is de tekst bewust zo fout mogelijk – toch wel het handelsmerk van De Jeugd – maar dat doet dan wel weer afbreuk aan de ‘geilheid’ die het viertal probeert op te wekken. Dit nummer zou instrumentaal waarschijnlijk het beste tot zijn recht komen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>