Nieuwe video: Gers Pardoel – Dankbaarheid

dankbaarheid

Waarom kijken? Een nummer dat al zo krachtig is van zichzelf, heeft niet veel nodig om te overtuigen. Gers Pardoel maakt met Dankbaarheid een liefdevolle dankbetuiging aan het adres van zijn vader. De twee hebben moeilijke tijden doorgemaakt toen Gers’ moeder overleed aan kanker. Voor het te laat is, zo redeneert Gers, wil hij zijn vader daarom vertellen hoeveel hij voor hem betekent. In de video staat Gers in een leeg theater, met slechts één man publiek. In de laatste paar seconden zie je hoeveel Gers op deze man in de zaal lijkt.

En de muziek? Ongetwijfeld het meest persoonlijke nummer van de rapper tot dusver. Dankbaarheid is erg verhalend, Gers neemt je mee terug in de tijd en laat je voelen waarom hij dit nummer heeft geschreven. Recht uit het hart, met een prachtig, emotioneel arrangement. Het is wellicht geen nummer dat je op repeat zult zetten, maar wel eentje die bij elke luisterbeurt indruk maakt. De opbrengt van dit liedje gaat overigens naar de KWF Kankerbestrijding.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Gers Pardoel – Dankbaarheid

  1. Annemiek

    Wat is dankbaarheid van Gers Pardoel een bijzonder nummer! Grtjes. Annemiek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>