Kanye West diepbedroefd om uitlekken video

blackskinhead

Kanye West is naar eigen zeggen ‘heartbroken’ omdat delen van zijn nieuwe video Black Skinhead zijn uitgelekt.

Op twitter laat de zanger weten dat de gelekte versie niet de officiële videoclip is. Wel zitten er verschillende fragmenten in die gebruikt zullen worden. Kanye legt uit dat hij verder heel verdrietig is, omdat hij – samen met Nicki Knight – al vijf maanden werkt aan het resultaat van Black Skinhead. De release staat gepland voor eind volgende week.

Aan de ene kant wil ik Kanye best geloven. Hij is iemand die zijn videoclips bloedserieus neemt en heeft bijna altijd vernieuwende of gewaagde concepten. In dat opzicht is het lekken van zijn materiaal des te interessanter voor buitenstaanders. Aan de andere kant kan het natuurlijk ook één grote promotiestunt zijn. Nu weet iedereen dat volgende week zijn nieuwe clip zal verschijnen. Notabene ook nog eens de eerste van zijn album Yeezus. Wat dat betreft kan een rel dus absoluut geen kwaad.

De beelden van Black Skinhead zijn inmiddels offline gehaald. Hetgeen wat ik gezien heb was voornamelijk érg donker. Bekijk hieronder een optreden van Kanye met het desbetreffende nummer bij Saterday Night Live.

Meer van Kanye West: Mercy * Can’t Tell Me Nothing * Flashing Lights (versie 3)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>