Opvallende video: Kirin J Callinan – Way to war

Iedere week zal ik een opvallende video plaatsen, die zeker niet zo maar op MTV worden uitgezonden. Deze week de spiksplinternieuwe video van de Australische Kirin J Callinan, die bekend staat om zijn bizarre clips. Regisseur Kris Moyes maakte deze video, waarin gewone vakantiekiekjes plots heel creepy worden. Let op: niet geschikt voor mensen met epilepsie!

Wat vinden jullie van deze video?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Opvallende video: Kirin J Callinan – Way to war

  1. SHIZZLE

    Brr! Heel creepy en vreemd! Komt ook mede door de muziek. Net een mini horror film van 2,5 minuut.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>