Rihanna wint de onzichtbare videoclips.blog poll

Het is je misschien al opgevallen dat de poll vorige week niet goed functioneerde. Hij was er wel, maar op sommige pagina’s van onze site was hij niet zichtbaar. Vooral niet op de zo belangrijke frontpage waar alle bezoekers binnenkomen. Hierdoor veranderde de poll voor beste video van week 47 in een bijna onzichtbare verkiezing.

Terwijl ik vorige week woensdag een broodje met kaas, sla en tomaat oppeuzelde op de bijeenkomst voor blog.nl-redacteuren, heb ik precies dat probleem aangekaart. ‘De poll is niet zichtbaar op de frontpage,’ zei ik tussen twee happen door. En onze technische mannen antwoordden dat zij dat ook al hadden gezien. Het stond op de lijst, zeiden ze, en er werd aan gewerkt. Dat klonk zo waterdicht dat ik meteen niks meer wist te zeggen. Toen gingen we dus maar door naar het volgende punt op de agenda.

Het goede nieuws is dat vorige week toch nog 179 bezoekers de poll wisten te vinden. Een verrassend hoog aantal voor een poll die zo goed was verstopt. Gefeliciteerd! Jullie zijn echt de harde kern onder de videoclips.blog lezers. Het is dankzij jullie dat Rihanna deze week toch nog een prijs in ontvangst mag nemen voor haar nieuwe single Rehab.

En terwijl we vandaag beginnen aan de verkiezing voor beste video van week 48 is de poll nog steeds niet zichtbaar op de frontpage. Net als jullie hoop ik dat het probleem zo snel mogelijk wordt verholpen, maar tot die tijd is het wel een unieke kans om je stem extra zwaar te laten tellen. Normaal gesproken zouden alle andere video’s kansloos zijn tegenover Leona Lewis en Pink, maar deze week hebben alle video’s een eerlijke kans. Dus stem! Stem alsof je leven er van afhangt (als je de poll kunt vinden).

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Rihanna wint de onzichtbare videoclips.blog poll

  1. Willem

    Had liever Broken Strings zien winnen, maar Rehab is toch een goede nummer 1! En natuurlijk weer Rihanna met haar zoveelste hit.

      /   Reply  / 
  2. Dasa

    Ja, ik had broken strings ook liever zien winnen. Maar helaas,..

      /   Reply  / 
  3. JR

    Goeie winnaar :D Kdacht dat ik men woorden over jouw rare groep, raconteurs (dat dit het soort is dat altijd onderaan eindigt) zou moeten terugtrekken, want 6% is toch redelijk veel. Maar toen ik keek naar het het aantal stemmen, 8(meestal goed voor een voorlaatste plaats), vond ik dat toch niet nodig.

    Hopelijk deze week wat meer stemmen, wat volgens mij is 179 niet meteen een record.

      /   Reply  / 
  4. Erik Auteur

    Nee dat zijn extreem weinig stemmen. Zal wel gewoon komen omdat de poll niet overal zichtbaar is. De winnaar alleen zit meestal al over de 100. Maar toch zijn de Raconteurs echt niet zo obscuur als jij volgens mij denkt. ;) Binnen het ‘alternatieve circuit’ is het best een grote act.

      /   Reply  / 
  5. Pingback: De populairste videoclip van week 48 werd gemaakt door een Maagd | Videoclips

  6. Pingback: Goede voornemens | Videoclips

  7. Pingback: Een eerbetoon aan Dougal Wilson | Videoclips

  8. Pingback: Lady GaGa wint de videoclips.blog poll - deel 1 | Videoclips

  9. Pingback: Dus wie is het geworden, Keri of Ciara? | Videoclips

  10. Pingback: Nieuwe richting Black Eyed Peas valt goed onder videoclips.blog bezoekers | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>