Terug van weggeweest: de videoclip van de week poll!

Jaja, hij is terug! De wekelijkse poll, waarin jijzelf bepaalt welke videoclip van de afgelopen week het beste was. Welke videoclip raakte een snaar waarvan je het bestaan niet wist? Tijdens welke videoclip zat je jankend achter je computerscherm? Of welke videoclip inspireerde jou, simpelweg omdat ‘ie zo mooi gemaakt was? Je kunt nu iedere week stemmen op jouw favoriet(en), zodat we een videoclip van de week kunnen uitroepen! Leuk hè?

De poll staat iedere week op dezelfde plaats op de homepage, namelijk in het rode vak aan de rechterkant. Je kunt op één of op meerdere clip stemmen; dat is geheel aan jou! Hieronder volgt de eerste, volgende week volgt de uitslag.

Wat was de beste videoclip van week 3?

  • Lea Michele - Cannonball (27%)
  • Paloma Faith - Can't Rely On You (20%)
  • Pixie Lott - Nasty (17%)
  • Sam Smith - Money On My Mind (11%)
  • Indila - Dernière Danse (11%)
  • Armin van Buuren - Save My Night (5%)
  • Colbie Caillat - Hold On (5%)
  • Krystl - Home (3%)
  • Ben Saunders / Glowinthedark - What You Do (0%)
Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>