Nieuwe video: Avril Lavigne – When You’re Gone


Het is in ieder geval goed om te merken dat Avril Lavigne (die een beetje is uitgeschoten met haar oogschaduw – wat een spook!) ook nog andere gevoelens kan opwekken dan irritatie. Haar nieuwe videoclip handelt over eenzaamheid en is af en toe behoorlijk aangrijpend. Ik was er totaal niet op voorbereid dat het zou gebeuren bij een Avril Lavigne video, maar ik kan niet ontkennen dat ik hier af en toe toch iets in m'n keel voelde dat in de verte een klein beetje leek op een brok…

Vooral de beelden van een huilende bejaarde man gaan je niet bepaald in de koude kleren zitten. In zijn eentje op een tweepersoons bed wordt het al snel duidelijk welke geliefde hij mist. Terwijl hij zijn oude trouwfoto's bekijkt en nog een laatste keer aan de kleren van zijn overleden vrouw ruikt moet je wel heel kil zijn om niet ontroerd te raken.

De zwangere echtgenote die alleen achterblijft terwijl haar man naar Irak wordt uitgezonden is op het eerste gezicht een beetje vermoeiend (want: wel heel erg cliché, hadden de makers niet wat originelers kunnen verzinnen?), maar als je haar even later volledig in paniek naar het nieuws ziet kijken komt plotseling ook haar verhaal wel heel erg tot leven.

Oprechte emoties dus en een bijzonder geslaagde clip bij een nummer dat When You're Gone heet. Dat alle verhaallijnen per se moeten worden afgerond met een happy end is dan wel weer jammer. Het voelt een beetje geforceerd en heel erg Amerikaans. Vier sterren voor de eerste drie minuten, een halve ster aftrek omdat in de laatste minuut alle scherpe randjes van het verhaal af worden geslepen.

En de muziek?

Het is een beter liedje dan Girlfriend, maar daar is alles dan ook wel mee gezegd. Zat de wereld echt te wachten op nóg een dramatische piano-ballad? Zo eentje die in de refreinen volledig over the top gaat en een heel blik violen opentrekt? Het antwoord is ongetwijfeld ja (wedden dat het een hit wordt?), maar voor mij persoonlijk toch echt nee. Ergens diep begraven onder alle bombast zit waarschijnlijk wel een mooi liedje, maar in zijn huidige vorm kan ik het echt niet uitstaan. Mijn favoriete momenten? Het begin en het einde, als je heel even, heel simpel, alleen Avril en haar piano hoort. Het had zo mooi kunnen zijn.

Zie ook:
- Nieuwe video: Avril Lavigne – Girlfriend

facebook share facebook share

237 Reacties // Reageer

237 thoughts on “Nieuwe video: Avril Lavigne – When You’re Gone

  1. Debby

    Ik heb ergens het gevoel dat jij haar hélémaal niet mag! Dit is het 2de nummer alweer dat je haar weer op jou rare manier moet afkraken. Dit is een heel erg mooi nummer, vanuit het hart gezongen. En dat kun je van andere artiesten niet zeggen. Ik vind dat Avril alsnog steeds weer goede en sterke nummers neerzet. En dit nummer is gewoon dé realiteit… Iets wat haast als taboe word neergezet, uitzendingen, verloren liefde en liefdes die NIET mogen. Hoeveel artiesten zingen daar over?? None! Omdat het altijd maar nummers zijn die liefdevol zijn, maar kijk ook eens naar het andere aspect. Zij durft hier tenminste over te zingen, en wie weet, misschien ziet Bush dit nummer ookwel en zal zich dan eindelijk eens de harde waarheid realiseren. Pink had het lef ook, en ik vind dat er meer nummers mogen gezongen worden vooral over de “mindere” kanten. De wereld is niet alleen liefde en vrede en volop goede dingen, ook de slechte dingen horen hierbij en daar zingt de over.

    Nogmaals zeer veel respect voor mijn favo artiest!!

      /   Reply  / 
  2. Joris

    Nope, deze gladde mainstreammeuk is definitief geschikt voor alternative blog… Vreselijk en hemeltergend zijn understatements.

      /   Reply  / 
  3. Joris

    NIET geschikt dus. Woordje vergeten. Arch!

      /   Reply  / 
  4. denise

    lasange! let the fight begin (AA)

      /   Reply  / 
  5. cees

    vind wel een mooi lied………kan mooier maar wel mooi

      /   Reply  / 
  6. joss

    afschulijk lied kan het nog nepper en saaier dan ik had verwacht pffffffffffff……..tssssssssssssssss!!!

    niks voor mij dit lied!!

      /   Reply  / 
  7. linda

    ik vind ut egt een mooi liedje maar het is niks voor avril denk ik meer voor iemand anders. . maar hijs egt mooi

      /   Reply  / 
  8. Ramon

    Debby ik denk dat je een beetje doordraaft, door dit lied moet bush in gaan zien dat hij niet goed bezig is? xD Denk dat de huidige peilingen dat werk voortreffelijk doen :D

    Ik ben het verder met Erik eens, aan het begin dacht ik. Njah klinkt wel redelijk, totdat het refrein zo’n beetje begon. Niet eens de moeite meer gedaan om het liedje af te luisteren. Stoer eh :E

      /   Reply  / 
  9. Debby

    Wat jij wilt Ramon, ik blijf bij mijn mening; of je het nou leuk vind of niet! Ik zie dit zo, en dat betekent niet meteen dat ik doordraaf excuse me…

      /   Reply  / 
  10. Rick

    Ik ben het overduidelijk eens met Erik, dit nummer is beter dan de vorige single, maar nog steeds niet mooi. Het begin klinkt prachtig, daarna wordt het veel te bombastisch..

    Oh jah even de verschillen tussen Pink en Avril voor Debby:
    - Pink heeft haar imago niet veranderd naar een plastic barbiepop en is nog steeds een tough chick, kun je van sletje Avril niet zeggen.
    - Pink zingt over de realiteit, Avril maakt er aan het eind van de videoclip toch weer een American dream van met een happy end, hoe nep en walgelijk.
    - Pink heeft een krachtige en gevoelige stem, Avril heeft een snerpende en vervelende stem.
    - Pink heeft een heel nummer over Bush zijn beleid gemaakt, Avril neemt dit gewoon even mee in dit nummer en maakt daarmee niet echt een statement. Het nummer gaat namelijk over het verlies van je dierbaren en niet over de oorlog in Irak. Dus helemaal geen statement van Avril.

    Het enige statement dat ze de afgelopen tijd heeft gemaakt is dat met het veranderen van haar imago, haar muzikale kwaliteiten drastisch achteruit zijn gegaan.

      /   Reply  / 
  11. Debby

    Heel mooi voor je, zoals ik al zei: Ik blijf bij mijn mening. Leuk dat je het me even goed uitlegt, ben ik weer een stuk slimmer aangezien het net lijkt alsof ik een dom blondje ben (wat ik dus niet ben!!) Maarja, moet je zelf weten, ik blijf bij mijn statement

      /   Reply  / 
  12. erik

    Ik wil alleen even zeggen dat ik Avril vroeger wel goede muziek vond maken. Sk8er Boy en vooral Complicated vond ik écht heel leuk, maar haar twee laatste singles lijken daar niet eens meer op.

    Smaken verschillen natuurlijk, maar ik heb er wel degelijk met een open mind naar geluisterd. :)

      /   Reply  / 
  13. Debby

    Ik wil nog even reageren op Rick: Hoezo “sletje Avril” ? Wat heeft haar muziek en haar photoshoots te maken met slet zijn?? Als je nou “denkt” veel te weten over Avril, neem er dan meteen even een woordenboek bij en leg voor mij even uit wat slet betekent! O wacht, ik doe het wel:

    slet (de ~ (v.), ~ten)
    1 [pej.] losbandige vrouw => een afgelikte boterham, lellebel, slettenbak, sloerie, slons

    Hmmm, na mijn mening is Avril Lavigne toch écht getrouwd met Derrick, dus een “afgelikte boterham” kan ze denk ik niet zijn… En het woord “slet” betekent vrijwel ook bekend in NL: naar bed gaan met mannen zónder er geld voor te hoeven betalen. Misschien beter als je van te voren even nadenkt??

    @ Erik: Avril heeft vroeger ook goede muziek gemaakt. Toen ik het album had gekocht moest ik even wennen aan haar nieuwe muziekstijl. Het is inderdaad anders vergeleken met Girlfriend en When You’re Gone. Maarja, iedereen word ouder en wijzer en in dit geval heeft ze het waarschijnlijk over een totaal andere boeg gegooid=)

      /   Reply  / 
  14. joss

    oooooow debby nerd!!!!! rick heeft echt wel gelijk je mag je mening zeggen daar heb je helemaal gelijk in maar ze is toch geen koningin ofsoo………..dusss ga ergens anders met je avril verhaal ophangen als je niks beters te doen hebt!! ik word er echt knetter gek van!!! nou nou mag jij weer verdedigen duss………kom maar op met je boring verhalen over avril

      /   Reply  / 
  15. Debby

    En waar bemoei jij je eigenlijk mee? Je zit overal met je mond tussen, constant bemoei jij je met mij.. En hoezo nerd?? Net alsof ik elke dag Avril bestudeer en álles van haar weet. Uhum, NOT! Heel toevallig lees ik tijdschriften en zie zo nu en dan eens wat over haar staan. En ook héél toevallig is deze clip hier bespreekbaar, dus waar zou ik anders met mij “avril-verhalen” heen gaan? In ieder geval niet bij de Enrique Iglesias clip ofzo. Dus ik neem aan dat het heel logisch is als ik weer eens reacties lees die nergens op slaan ik daar een weerwoord op ga geven ja.

    Ik hoef me helemaal niet te verdigen, ik leg het je nu gewoon haarfijn uit. Als jij wilt denken dat ik een nerd ben, dan denk je dat maar. Je weet helemaal niks van me, dus je kan geen dingen gaan concluderen lieve schat. Anders ga je even ergens anders ruzie maken, thuis bijvoorbeeld of school? Aangezien ik aan je typen kan zien dat je nog geen 18 bent ofzo. Je weet wel, de leeftijd om wijzer en volwassener te zijn?? Dus nu zeg ik maar: Grow Up!

      /   Reply  / 
  16. joss

    zoooo…jij durft zeg!!! één vraagje hoe oud ben je eiglijk?? wat kan jij het nou schelen hoe ik typ? word lekker zelf volwassen als je tenminste volwassen bent! en ik bemoei me er mee waneer ik dat wil. ik zie het staan dus ik zeg er lekker wat van of je het nou wilt of niet!! duss.. (DIT IS VOOR DEBBY: GROW UP!!)

      /   Reply  / 
  17. cees

    jongens maak nou geen ruzie over zoiets echt zonde van de tijd. waarom maken jullie steeds ruzie over avril? debby mag doen wat ze wil,als ze fan is van avril is dat best. en joss waarom maak je steeds ruzie met debby? ze zegt dingen wat ze best mag zeggen.
    A.U.B kunnen we positieve dingen zeggen dan elkaar afkraken? zou dat kunnen?

    avril is gewoon een goede zangeres punt uit!! ik ben geen fan, maar ze kan zingen.

      /   Reply  / 
  18. cody-17

    heey ik ben avril fan!! leuk liedje ben er helemaal gek op!! en die muziek is fantasties!! leuk dat avril is verandert beter dan vroeger vind ik dan :D heb hem al 15 keer geluistert gewoon te gek!!

      /   Reply  / 
  19. ds

    Ik ben benieuwd hoeveel reacties we hierop gaan krijgen. En of dit nummer hier wel een hit wordt.

    Ik ben het er trouwens wel mee eens; heel veel mensen zeggen woorden waarvan ze de betekenis niet goed kennen, waarvan het woord ‘slet’ het grootste voorbeeld is. Want dat zeggen ze tegenwoordig zo snel.

    O ja, ik moet het nummer nog luisteren.

    Hmm, niet slecht. Het is niet echt mijn muziek, maar toch vind ik dat dit nummer een kans verdient.

      /   Reply  / 
  20. Daphne

    Dit is echt niet het enige liedje dat daarover gaat. Er zijn zoveel liedjes geschreen die jij waarschijnlijk geen eens kent, die over misschein nog wel ergere dingen gaan. Ben jij zo’n expert die er een uitspraak over mag doen of dit een sterk numme is, net alsof je alle liedjes kent? Ze is maar 1 zageres ui die miljoenen anderen en zij is ontdekt, maar de eenzame songwriters hebben meestal de echt goede teksten geschreven. En dan nog iedereen mag zijn mening geven over dit lied. Doe niet alsof jouw mening een feit is.

      /   Reply  / 
  21. Daphne

    even voor de duidelijkheid
    hierboven is gericht aan debby

      /   Reply  / 
  22. Daphne

    eeeuuhh, dat is normaal; naar bed gaan met elkaar, zonder te betalen en avril is wel een sletje ;) maar niet in die zin van het woord. sorry ik praat te ingewikkeld voor je. ik zal maar stoppen

      /   Reply  / 
  23. DORA

    ben ik de einige die dit en fockin domme nmmr vind? De clip is wel leuk en ze zien der allemaal “beeldig” uit enzo…xD
    maar die nmmr suckt bestwel….tog?

      /   Reply  / 
  24. Debby

    Dank je Cees=) Toch nog iemand die een gezond verstand heeft! En fijn ds dat je het met me eens bent.

    @ Daphne: Dus jij wilt zeggen dat als je met je vriend naar bed gaat jij een slet bent? Als je nou eens goed terug kijkt staat er “mannen” , je weet wel meervoudig bedoeld? Met mannen naar bed gaan zónder er geld voor te willen hebben. Hmm, rare instelling heb je dan, lijkt wel een omgedraaide wereld waar ik toevallig gelukkig niet in hoef te wonen=) Owja, zij is niet ontdekt. Zij heeft eerst een tape naar een radiostation gestuurd en die vonden haar erg goed. Het was een country-nummer maar al gauw werd haar imago veranderd in een punkrock image. En het heeft helemaal geen zin om ruzie te zoeken met mij:S Beetje vaag eigenlijk, want zoek hier helemaal geen ruzie. Maarja, je lult lekker verder, i don’t give a damn, i don’t give a shit.

      /   Reply  / 
  25. 100%Anti-Avril-!!!

    @DORA: Nou meis ik vind ook een kut nummer hoor..Idd die clip is opzich niet verkeerd maarrrr die K*t stem van dr!! Mijn hemel..ohja ik vind haar verder geen slet ofzo of dat soort dingen ma ik vind haar gewoon een kleuter die net weer opnieuw is geboren en die net komt kijken in de wereld van celebs. Zo dat heb ik weer ff gezegd wie het met me eens is dankje wel :) en wie het niet met me eens is..tjsa das niet mijn probleem he

      /   Reply  / 
  26. steffie

    het is een mooi nummer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  27. Daphne

    JIJ bent DOM.

    als je een tape opstuurt en ze vinden je goed dan ben je ook ontdekt. denk je nou echt dat iedereen zomaar even een tapeje kan opsturen en dan meteen een platencontract krijgt…? En ik ga gewoon een discusie aan, geen ruzie, dat maak jij ervan,. En als je er geen poep om geeft, waarom reageer je er dan op?? en nee dat zeg ik niet dat als je met je vriendnaar bed gaat da tje dan een slet bent. Lees beter en formuleer het beter in je hoofd.

      /   Reply  / 
  28. Daphne

    ^ aan debby

      /   Reply  / 
  29. Daphne

    aaarg, die tekst is gewoon te simpel, het had een chips of engelstalig K3 liedje kunnen zijn ofvna jumbo en al die rotzooi.

      /   Reply  / 
  30. Daphne

    het is trouwens NAAR mijn mening, en niet na mijn mening debby

      /   Reply  / 
  31. Debby

    Whatever.. Heb geen zin om te discussieren met jou! En trouwens; je kan zeker een verschil maken met ontdekken! Weet je wie ontdekt is? Do is ontdekt, die zong gewoon met de karaoke-nummers mee in een bar. En heel toevallig was daar iemand die haar “ontdekte” en een record-deal aanbood. Avril Lavigne heeft het vrijwillig gedaan omdat er toevallig een wedstrijd liep op de radio. In mijn ogen is dat niet hét soort van ontdekken, maar zélf ontdekt willen worden. Zo, en nu jij weer…

      /   Reply  / 
  32. Daphne

    Ja zeker ik weer, je zegt dat je niet wil discuseren met mij, wat doe je hier dan nog.

    SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSH, *likt aan der vinger en drukt em op der kont*

    boeié wat voor soort ondekken, ontdekt = ontdekt

      /   Reply  / 
  33. Daphne

    Ik heb gewoon even een vraagje tussen door hoe oud ben jij, debby??

      /   Reply  / 
  34. LIES

    Ghe Ghe. K bent met Daphne Eens.
    naja.;) ga foetsj foetsj. Wat doet iedereen toch moeilijk he.

      /   Reply  / 
  35. Daphne

    Dat is mijn lies!! zie zelf debby, iedereen wie ik deze link stuur lacht je keihard uit ;)

      /   Reply  / 
  36. Fred

    Alle Krabben, that lie on tha Valòòr.xD

    Het is laat. Kom op zeg. Ga nr Bedje. Chill.

      /   Reply  / 
  37. Anne

    Do is ontdekt. Ja fijn voor haar.
    En Avril Wou dan ontdekt worden,goed.. maar ze heeft het wel voor elkaar gekregen. Is dat niet even fijn voor Avril? Zolang ze maar betaald krijgt zou ik zeggen.

      /   Reply  / 
  38. Debby

    Ja goede vraag Daphne, hoe oud ben ik? Te oud om met jou te discussieren! Blijkbaar mag je hier geen eigen mening hebben. Wat voor bijzonders heb ik in het alleerste bericht geschreven? Teveel blijkbaar, want meteen zit iedereen er met de neus bovenop. En trouwens, als ik dit een sterk nummer vind dan ben ik er om dat te zeggen! Ik heb er mijn eigen mening over en mag zeggen wat ik wil! Jij bepaalt niet voor mij of ik een nummer sterk, mooi of whatever vind. En om mij te vragen hoe oud ik ben, kan ik beter aan jou vragen. Met je kinderachtige “ssssssh, likt aan der en drukt em op der kont” Poeh, stoer hoor. NOT! Meisjes van 16 doen zoiets. Dus ik voel me toch écht te verstandig om met jou te discussieren. Als we dit niet normaal kunnen bespreken door een kinderachtige act aan toe te voegen, ben ik helemaal klaar met jou, lieve schat. Ik blijf bij mijn mening, zonder dat iemand voor mij even gaat beslissen wat ik moet doen. En ik reageer ook op mensen die onzin uitkramen. Ja, verder heb ik denk ik niet veel verkeerds gedaan. Ik antwoord normaal op jou, maar blijkbaar moet jij meteen weer gaan lopen snauwen op mensen en ze afbekken. Iets wat ik niet heb gedaan bij jou. Ik geef een normaal weerwoord. Maarja, als je dat niet normaal kan doen, ben ik nu eens aan de beurt met een “3de klassen-act” :

    * steekt haar middelvinger omhoog en zegt “lul wat je wilt, denk wat je wilt en zeg wat je wilt, ik ben he-le-maal klaar met je schat”

      /   Reply  / 
  39. cees

    zoooooooooooooooooo…….zijn we nou klaar met elkaar afkraken of hoe zit dat? man zeg dit lijkt een een of ander programa met wie het meest elkaar kan afzeiken!! man doe sommige mensen effe normaal! dit is toch geen soap!……..het is toch maar een liedje, dat jullie daar ruize over gaan maken, er zijn belangrijker problemen dan over 1 liedje!

      /   Reply  / 
  40. joss

    het ziet er naar uit dat debby word gedist! sorry debby) je zult me wel haaten (daar geef ik niks om) maar ik ben wel met daphne eens! jij zegt wel dat je geen ruzie maakt enzo,maar veel zijn er niet met you eens dus MEISIE!! je zegt wel dat je er niks om geeft wat de andere allemaal zeggen maar waarom reageer er dan op? om jezelf groot te houden? en jaaaa ik bemoei me ermee of je het nou wilt of niet!

    en cees je hebt gelijk we moeten geen ruzie maken maarjaa………debby he!!

      /   Reply  / 
  41. Daphne

    eey joss ik mag jou ^^’
    xD

    hmm en debby ik snauw jou neit af, ik spreek namelijk geen cassete bandje in ofzo. maar typ gewoon een stukje tekst. en ik ben 13, ik dacht dat jij tien was ofzo. Maar dus dat jij mij 16 inschatte..

    HARSTIKKE BEDANKT daarvoor, voel me zeer gevleid ^-^

      /   Reply  / 
  42. Daphne

    En ik ben niet kinderachtig en ik heb harstikke lol in dit, weetje ik lach me hier dood. heb repetitie week en dit zie ik gewoon als het dagelijkse lachertje tussendoor het leren.

    en komop zeg je leeftijd, (of durf je dat niet ben je bang dat je neit in de hemel komt als je zegt dat je 18 ofzo bent, omdat je eignelijk niet durft te zeggen dat je nog maar 12 bent)

      /   Reply  / 
  43. Daphne

    ik ben trouwens beetje boos omdat je mij ervan beschuldigd, dat ik gezegd zou hebben dat je je mening niet mag uiten. dat heb ik he-le-maal niet gedaan. ik heb gewooon mijn mening geuit nadat jij dat gedaan had.

      /   Reply  / 
  44. joss

    goed zo daphne!! ik ben het helemaal met je eens, wat een team work, ik bedoel ze denkt dat ze iedereen kan dissen maar mij krijgt ze niet gedist! en ik lach me ook al terpletten!! whahahahha

      /   Reply  / 
  45. Daphne

    zo ik heb nog eens even terug gelezen naar alles, en er zijn wel tientallen dingen waar ik wat op aan te merken heb:
    * ten eerste: wat boeit het hoe je tiept!
    dnek je nou echt dat we de moeite gaan doen voor deze stomme onbekende poep site door netjes te tieppen. eeh ..nee

    * ten tweede: de leefttijd 18 is niet de leeftijd van volwassen heid etc blabla. om precies te zijn ben je dan nog maar adolescent. en dan nog sommige kinderen hebben alles al meegemaakt wat je meegemaakt kan hebben. meer dan een oude bejaarde man meegemaakt heeft in zijn leven. daar mag jij echt geen uitspraak over doen.
    nog een voorbeeld. op het vwo maken de leerlingen in de tweede examens van vmbo 4 als gewone toets. dus je kunt van leeftijd geen wijsheid of kennis of iets dergelijks afleiden.

    * ten derde, NOEM ME GÉEN LIEVE SCHAT

      /   Reply  / 
  46. Daphne

    ik weet xD

    zullen we een jel maken joss ?? xD

      /   Reply  / 
  47. joss

    is goed we maken de boel onveilig en we zijn anti-debby xxxx:D

      /   Reply  / 
  48. Daphne

    XD YEAH MEN

      /   Reply  / 
  49. joss

    volgens mij durft debby niks meer te zeggen denk ik zomaar

      /   Reply  / 
  50. cees

    meiden laat die debby toch eens met rust echt zielig vind ik dat voor debby. mischien is haar volgende nummr van avril wel beter,kan toch?

      /   Reply  / 
  51. cody-17

    leuke reacties zijn dit zeg………ik ga niet meer naar deze site aleen nog maar voor muziek.

      /   Reply  / 
  52. Debby

    Zoals ik al zei, ik praat niet meer tegen jullie. Ik ben focking 7jr ouder dan jou daphne! En je gedraagt je écht naar een klein kind. Ik kan net zo goed ruzie maken met mijn broertje die even als jou die leeftijd heeft bereikt. Met andere woorden, totaal zinloos. Je denkt mij te dissen, maar dat lukt je niet. Ik werk niet in een kindercreche, heb gelukkig ook geen etters van die leeftijd om me heen. En LIEVE SCHAT, ik heb nooit gezegd dat je met 18 volwassen bent, je bent dan JONG-VOLWASSEN. Die leeftijd heb ik dus al gehad.

    En what the fuck lul jij in hemelsnaam trut? Heb ik iets gezegd over andere kinderen? Over bejaarde mensen? Als ik zeg dat ik dit een sterk nummer (heb zelf ook het één en ander meegemaakt) dan vind ik dat. JIJ hebt anders ook niks te oordelen over mensen die dingen meee hebben gemaakt! En what the hell intesseert mij jou domme examens? heb ik daar wat over gezegd? Jeez, weet je wat? Ik ga niet in fucking discussies met kleine kleuters. Je gaat hier maar lekker verder met je “anti-debby” en weet ik veel allemaal wat. Durf te wedden dat de mensen hier het op een gegeven ogenblik héél irritant gaan vinden. Ach, noem me maar “anti-debby” , kom ik ook eens in de belangstelling=) Word zo populair hier gehehe=D

    @ Cees: Dank je voor hulp! I preciate it;-)

      /   Reply  / 
  53. Daphne

    ach ja, negatieve aandacht is ook aandacht heh.

    en ja klopt je praat niet tegen ons ja. je schrijft een stukje tekst ;) eey, jij begint de ruzie heh neit ik, wie is hier nou kinderachtig, ik scheld niemand uit.

    ooh ik meot nu weg, mar ik ben nog niet uitgesproken, want debby hoe lang je ook doorgaat ik zal zorgen dat IK het laatste woord krijg ;)

      /   Reply  / 
  54. Anne

    Haha, Daphne beetje kinderachtig ist wel van die Jel.xD
    Maar goed je hebt er lol om,..
    Waarschijnlijk heeft Debby dr gezond verstand bij elkaar geschraapt en is ze gewoon idd gestopt.;)
    totMorgen;)

      /   Reply  / 
  55. LIES

    nee lol

      /   Reply  / 
  56. Debby

    Dit is het laatste wat ik nu nog tegen je zeg! Na dit bericht heb je toch sowieso het laatste woord, omdat ik niet meer terug reageer. Dus het is totaal zinloos om over “het laatste woord” te discussieren. Ik reageer niet meer op jou gezeik. Ik ben 20 en voel me zeer kinderachtig als ik met jou debateer. Dus zeik maar lekker rond, heb het laatste woord, i don’t care!

    Je doet maar wat je wilt, heb zelf betere dingen te doen. Echt tijdverspilling om vermoeiende antwoorden te geven op bullshit. Je geeft geen goede argumenten en je suckt als “disser”. Oké, debby gaat stoppen met deze nonsense. Heb me al genoeg verlaagd tot jou niveau. Time’s up, praat hierna nog maar verder. Ik antwoord er niet meer op=)

    Bye bye,,,, xD

      /   Reply  / 
  57. joss

    je praat wel met mij toch? of ga je zeker niks meer tegen mij zeggen. dat zal jammer zijn want ik wilden vrienden zijn…maar weet je wat doe maar niet want je hebt iets tegen daphne dan heb je ook iets tegen mij. sorry ik verlaag niet met jou niveau.
    en sorry heb ik dat goed gelezen ben ik een stomme trut? en dat noem jij volwassen tenminste je zegt dat je volwassen bent ah ha ha….dont make me lagh!!

    ach weet daphne wij praten wel metelkaar!

      /   Reply  / 
  58. cees

    heey debby heb jij iets leuks te vertellen ik wil meer informatie over avril als dat kan. ik wil haar album kopen!! juppie heb er zin in.

      /   Reply  / 
  59. Daphne

    IK HEB HET LAATSTE WOOORD

    fijn vor als je het kinderachtig vind, ik weet zeker dat je nog komt kijken wat ik antwoord, en praat nou neit ineens met ingewikkelde woorden. ik weet tochdat ik slimmer ben dan jouw. en als je 20 zou zijn, oftewel in jouw ogen slim en j”jongvolwassen” dan had je er helemaal neit op gereageerd, verdedigt, “haar fijn uitgelegt”of hoeje het ook noemt. het is zo duidelijk dat jij iemand uit de lagere klasse bent ;)

      /   Reply  / 
  60. cees

    jullie zijn onvergetelijk zeg!! straks praat debby niet meer!! dat is echt fucking gemeen!! jullie pesten haar express….ik hoop dat jullie wordne gepest!!

    huuup debby)

      /   Reply  / 
  61. Daphne

    joss ^^’ (A) sta je aan mijn kant?? wauw xD

      /   Reply  / 
  62. Daphne

    cees, weet je wel wat pesten is??

    dit in iedere geval niet, dit is een meningverschil, en het is jammer dat die dlesbby zich aangevallen voelde

      /   Reply  / 
  63. Galine

    Super super super :)

      /   Reply  / 
  64. Debby

    Hey cees!! Ik heb haar nieuwe album vorige maand gekocht en het is een supergaaf album;) Als je dat album wilt kopen, dan moet je dat het beste bij bol.com doen. Scheelt weer euries=) Bij bol is de cd 15euro. Koopje toch?

      /   Reply  / 
  65. Kars

    Goh, wat maakt avril veel los bij de mensen… ze wou gewoon een mooi liedje schrijven en kijk wat er gebeurd. Dat moet nooit haar bedoeling zijn geweest…

      /   Reply  / 
  66. Kars

    Trouwens er staat toch echt bovenaan deze lijst ”Reacties op “Nieuwe video: Avril Lavigne – When You’re Gone” ”. Daar gaat het allang niet meer over
    (sorry voor de dubbelpost, hoewel ik niet echt de enige ben die dat heeft gedaan..)

      /   Reply  / 
  67. cees

    okee bedankt debby!! (je bent de beste!!) nou ben ik tevreden!!

      /   Reply  / 
  68. cees

    ik weet het veel mensen zijn niet met debby eens dat vind ik echt zonde!!! maar ik mag haar en avril is super ze is geen idool maar ze is goed!!

      /   Reply  / 
  69. joss

    kom op cees) doe niet zo zielig debby mag ons niet meer klieren. dat pikken we gewoon niet dus als je er nou erbuiten houd zal dat heeeel fijn zijn..

    nogmaals bedankt.

      /   Reply  / 
  70. Debby

    Haha, graag gedaan;) Lief van je hoorxD
    Ik heb een paar favo nummers: The Best Damn Thing/ Everything Back But You/One Of Those Girls. Die zijn echt mooi en sterke nummers ook!!! Lekkere rock nummers…

    Bedankt voor je steun en begrip, heel lief van je..

      /   Reply  / 
  71. Debby

    Hahahaha, o my god… *rolt met haar ogen*

      /   Reply  / 
  72. Daphne

    steun ?!

    whaahhahahahha laat me neit lachen

    zoek ene leven debby ..en vrienden

      /   Reply  / 
  73. Daphne

    kots kots walg walg

      /   Reply  / 
  74. cees

    daphne hou eens je gore bek eens van je dicht!!

      /   Reply  / 
  75. cees

    heeeel erg bedankt he debby!!! dat zal ik zeker onthouden

      /   Reply  / 
  76. joss

    heeey cees hou zelf eff je bek we hebben toch niks gemeen tegen jou gezegt of wel dan.
    maar ik wil niet gemeen tegen je zijn debby is gewoon pyschys gestoord!! duss A.U.B HOU JE ER BUITEN………..doe het voor mij?

      /   Reply  / 
  77. Debby

    Joss, jij bemoeit je ook met mij en steunt die psychisch (zo schrijf je dat) gestoorde “vriendin” van je. Dus Cees mag ze er niet mee bemoeien?? Kom op zeg, denk even na. Doe het voor mij?

    My gosh, jij hebt echt een grote bek tegenover volwassen mensen. Hebben je ouders jou geen respect bij geleerd? Waarschijnlijk niet, anders zou jij je wel anders gedragen tegenover mij. (geldt voor Daphne en Joss) En klieren? Hoezo klieren? Ik ben geen klein kind meer. Ik “klier” niet, ik debateer;-) En hou nou maar aub je mond dicht en ga je bezighouden met “zinnige” dingen, zoals je repitie-week…

    @ Cees: You’re welcome=)

      /   Reply  / 
  78. Daphne

    xD

      /   Reply  / 
  79. Daphne

    ik lach me dood

    je zei een tijdje geleden nog dat je niet meerop ons ging reageren wahahah xD

    ja je bent zo volwassen nounou?!

      /   Reply  / 
  80. Daphne

    en trouwens wij deden ook niks anders dan debateren, discuseren en derest, jij begon ruzie te zoeken. aansteller zoek een leven en vrienden jaa!

      /   Reply  / 
  81. Daphne

    puh, en debby jij typte het eerste smerige woord namelijk; trut.

    waar haar je het gore lef vandaan om dan respect te verwachten!!! :@

      /   Reply  / 
  82. Cherelle

    @ Debby:

    Ik heb net deze berichtjes doorgelezen, en ik vind je serieus nogal.. zielig. Ik bedoel, je voelt je beter dan Daphne, alleen omdat zij jonger en minder ‘lange woorden’ gebruikt dan jij.
    Je loopt te koop met je ‘intelligentie’, probeert stoer te doen.. Oh my god. Hoe sneu kun je wezen?

    Maar goed.. effe ontopic

    Wat vind jij zo leuk aan de liedjes op The Best Damn Thing? Ik bedoel, ik ben vroeger ook fan geweest van Avril. Toen ze nog goede muziek maakte. Misschien ligt het aan mij (ben ik ‘volwassener’ geworden), maar ik vind dit nummer nogal cliché. Je kunt nou wel gaan lopen roepen dat dit ‘origineel’ is, maar FACE IT; het is niet origineel, ik bedoel, zet de radio aan.. er zijn zoveel liedjes over dit onderwerp.

    - Cherelle

    PS: Je probeert wel ‘intelligent’ over te komen, maar dat lukt je dus niet.. Ik bedoel: ‘Ik ga niet in fucking discussies met kleine kleuters’ Het is, als je het op deze manier ‘discussie’. Vond dat ik je er maar even op moest wijzen ;)

      /   Reply  / 
  83. Daphne

    wahahha je weet geen eens hoe je Psychisch schrijft nou zo dus!! sukkel, en dat noemt zich volwassen,..

      /   Reply  / 
  84. Cherelle

    Oeps, foutje:

    omdat zij jonger *is*

    :S

      /   Reply  / 
  85. Daphne

    @Cherelle

    PRECIES, helemaal mee eens ;)

      /   Reply  / 
  86. Cherelle

    Oke dan ;)

      /   Reply  / 
  87. cees

    houd je bek man cherelle!! waarom zijn jullie tegen debby man grow up!!! debby: dat zal ik echt niet pikken!! nou zal ik echt niet meer volwassen doen..nou moet je niet laten kissten door die pieppppppppppppppppp!!!!!!!

      /   Reply  / 
  88. Daphne

    ze heeft nooit volwassen gedaan
    dâh

    Z I E L I G ! !

      /   Reply  / 
  89. Cherelle

    @Cees

    Ehh.. man? Sorry hoor, maar voorzover ik weet, ben ik toch echt een meisje.

    Maar ik ben niet tegen Debby; ik ken haar niet, heb dus ook niet echt iets tegen Debby, ik vind alleen de manier waarop ze zich gedraagt arrogant en nogal sneu.

    Trouwens.. Je gedraagt je nu ook echt als een vijfjarige.

      /   Reply  / 
  90. joss

    daphne en cherelle )julie horen bij mij zeker wel!! anti-debby jo het is oorlog!! het is echt moeilijk om iets goeds over debby te zeggen!!! nou……….ze denkt dat ze hoogbegaaft is, en let op taal fouten of we net op school zitten shit zeg misschien moet zij maar les geven…

    echt een triest geval.. en daphne en cherelle ga zo door!!! ik sta achter jullie!!

      /   Reply  / 
  91. Cherelle

    Oke Joss.. Sta ook achter jou (en Daphne natuurlijk)

      /   Reply  / 
  92. Daphne

    ja zekers xD debby neemt dit allemala serieeus.. aah wat zielig, ligt ze vanavond in der bedje te huilen guschie guschie

    als ik 19 was, had ik allang niet meer op deze gekeken,

      /   Reply  / 
  93. Cherelle

    Echt wel.. lach me dood.. Whaha, ze durft gewoon niks terug te zeggen

      /   Reply  / 
  94. cees

    bedankt voor het compliment zal ik onthouden!! en jij gedraagt je als een baby!! is dat beter voor je?…….

    jij bent volwassen bezig duuuuuuuuuuuh echt niet dus!!!

      /   Reply  / 
  95. Daphne

    ik heb spierpijn

    in mn lachspieren

      /   Reply  / 
  96. Daphne

    ja keesje jij gedraagt je als een embryo en een foetus

    of nee als een zaadcel die nog niet eens in de plasbuis zit om vervolgens dankzij een erectie in de vagina gespoten te worden

      /   Reply  / 
  97. Cherelle

    @Cees:

    Je voelt je wel heel stoer, geloof ik..
    Nou ja.. Blijf jij maar fijn in de eigen wereldje.

      /   Reply  / 
  98. joss

    cherelle daphne jullie maken me aan het lachen!! ) echt geweldig!! super!!!!! al love jullie for4 eveeeer!!!

    als pen vriendinnen bedoel ik (natuurlijk)

      /   Reply  / 
  99. Cherelle

    @Daphne

    Ben je biologie aan het leren? Whaha.

      /   Reply  / 
  100. Cherelle

    @Joss

    OK..

    Dan is het goed xP

      /   Reply  / 
  101. cees

    ik wil eigelijk geen ruzie met jullie zullen we gewoon vrienden zijn……pleas.

      /   Reply  / 
  102. Cherelle

    Echt geweldig dit.. xD

      /   Reply  / 
  103. Cherelle

    @Cees

    Haha.

      /   Reply  / 
  104. Daphne

    nee, het staat nog in mn geheugen geschrift van het leren voor die rep. had een 8,5 ofzo xD

    @joss ai luvve joe toee

      /   Reply  / 
  105. Cherelle

    Ok.. Echt goed xD

      /   Reply  / 
  106. cees

    maar willen jullie dan normaal doen tegen debby pleas……..dat zal ik echt fijn vinden en debby ook dat weet ik zeker.

      /   Reply  / 
  107. cees

    meiden zullen we normaal doen tegen debby??……… wat vinden jullie??

    ik weet niet hoor ik wil in ieder geval geen ruzie met cees jullie??

      /   Reply  / 
  108. Cherelle

    Ik ga TV kijken hoaa.. Doeii

    HvJoeliee

      /   Reply  / 
  109. joss

    jij bent maf cees!!

      /   Reply  / 
  110. Daphne

    nee oke ;P

      /   Reply  / 
  111. joss

    gestoort!! (duss je praat tegen jezelf ofzoo cees) ik wil geen ruzie met cees en jullie?

      /   Reply  / 
  112. Daphne

    wahhaah xD

      /   Reply  / 
  113. joss

    we zijn aleen anti-debby of nie soms?

      /   Reply  / 
  114. Daphne

    @ joss

    precies

      /   Reply  / 
  115. ds

    We zitten alweer boven de 100 reacties. En dat in een paar dagen. Yay! Als het zo doorgaat hebben jullie een record te pakken, dus nog meer reacties dan bij de vorige clip van dezelfde artiest.

      /   Reply  / 
  116. Jordy

    MOOIIII LIEDJE INNONCENCE IS BETER !

      /   Reply  / 
  117. Daphne

    ghe ghe

      /   Reply  / 
  118. joss

    wel gierig!!!!!!! debby waar blijf je zeg je niks meer

      /   Reply  / 
  119. Daphne

    wahhahahaah xD

      /   Reply  / 
  120. Daphne

    hmmm het wrodt beetje saai,, JOEHOE WAARIS IEDEREEN?!

      /   Reply  / 
  121. Cherelle

    @Cees

    Praatte je nou tegen jezelf? :S

      /   Reply  / 
  122. Cherelle

    @joss

    Yep.

      /   Reply  / 
  123. joss

    heeeey ik was een tijdje weg ik ben er weer heey debby hebben we verjaagt wat een team work meiden give me a five!!!

      /   Reply  / 
  124. Daphne

    hier is een five: 5
    xD

    we zijn gewooon de beste ^^’

      /   Reply  / 
  125. Debby

    Niemand verjaagt mij van dit blog=)

    Ik negeer jullie gewoon, ik kom nog steeds op deze site en reageer gewoon lekker op andere nieuwe videoclips;)

    Jullie hebben helemaal niet gewonnen^^

      /   Reply  / 
  126. Daphne

    ja we zien het, dat je ons negeert (!)

    sukkel

      /   Reply  / 
  127. Debby

    En de grootste ben jij;) Ik ga weer lekker verder met negeren:) O i like this gehehe

      /   Reply  / 
  128. Daphne

    SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL SUKKEL

      /   Reply  / 
  129. Daphne

    JE BENT ECHT ZÓ DOM HEH! ELKE KEER ZEGGEN DAT JE ONS GAAT NEGEREN EN DAT JE NIET MET KLEUTERS DICUSEERT ETC ETC MAAR ELKE KEER KOM JE WEER EEN REACTIE PLAATSEN. STUPID GIRL, WHERE O WHERE HSVE THE SMART PEOPLE GONE, O WHERE O WHERE COULD THEY BE grrrrr !!! :@

      /   Reply  / 
  130. Daphne

    verzin nou eens een orginele dis

    “jij bent de grootste” nou wat knap van je ik voel me zó gedist (!)

    je lult wel veel heh voor iemand die niks zegt

      /   Reply  / 
  131. Daphne

    en was je ooit begonnen dan met negeren: “ik ga weer lekker verder met negeren” jaja?!

      /   Reply  / 
  132. Anne

    volgens mij heeft ze er ondertussen zelf ook lol om. hihi.

      /   Reply  / 
  133. Daphne

    xD

      /   Reply  / 
  134. joss

    halloo allemaal hoe is het leveee bijna vakantie lekkr relax jonge!!! ik verheug me er nu al op! en debby hoezo hebben we niet gewonnen je zegt anders niks terug. als je niet hebt gewonnen, waarom zeg je dan niks terug? dus) bij deze: WIJ ZIJN GEWOON DE BESTE EN WE HEBBEN DIK WEL GEWONNEN MAAR DAT WIL JE NIET HOREN!!

    dahpne wij zijn onoverwinnelijk!!( waar is cherlle?)

      /   Reply  / 
  135. Debby

    Idd Anne:) Ik lach me dood hier gehehe. My god, wat een orginele zinnen zeg “je bent zó dom” “je bent écht zó dom” O en even voor de duidelijkheid: Die laatste reactie van mij was geen “discussie” dat was een statement. Bestaan er eigenlijk nog wel “real-people” ?? Ik kom hier alleen maar “fake-people” tegen die waarschijnlijk geen leven hebben. Denken gewoon alles van je te weten; NOT!

    Maar wou gewoon even op Anne reageren, want ze heeft gelijk. Ik lach me dood hier, zo grappig dit eh:) Zoals het spreekwoord luid: Wie het laatst lacht, lacht het best xD Want ik lach écht in mijn vuistje:) Kan wel een lolletje gebruiken na een donkere periode:)

      /   Reply  / 
  136. Debby

    Muwhahaha *evil little laugh*

      /   Reply  / 
  137. joss

    whahahaha nou lach ik je uit!!! ha je vind dit dus allemaal heeeel grappig wou!! fijn voor je! maar we menen het wel. dus lach maar weer lekker door maar weet wel dat we het sirieus menen. en nou lach ik je uit!!

    kijk maar)WHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH!!!!!!!!! ik lach het hardst!!

      /   Reply  / 
  138. joss

    ooowja nog één ding. je ging ons negeren dat zie ik! ik bedoel dat zien (wíj!) ja lekker bluf van je! om te zeggen dat we kleuters zijn blablabla en nou zeg je weer dat ik dom ben) tsssssssssss….. en dan kom jij aan met real-people? nou mag jij me vertellen wat je daar mee bedoelt.. ik bedoel als je zegt dat je ons negeerd ben je zelf niet echt een real-people of wel soms? dusss kap maar met zogenaamd ons negeren als je andwoord geeft en:

    en je bent zelf een fake-people!! dus lul niet dat je ons negeert!!

      /   Reply  / 
  139. joss

    en hoezo geen leven hebben. dat heb je ook maar van mij? WAT ORGINEEL!! EN IK HEB AL EEN LEVEN DANK JE VRIENDELIJK!!

      /   Reply  / 
  140. erik

    Als Avril weer een nieuwe videoclip maakt moet ik misschien het commentaar maar uitschakelen onder mijn bespreking. Dit is allemaal nogal kinderachtig.

      /   Reply  / 
  141. cees

    heey debby) ik heb het album van avril!!! geweldig is dit album!ik heb het via bol.com zoals je al een keer zij. duss ben lekker aan het luisteren! goede nummers staan erop! sommige iets minder maar dat is bij de meeste albums. maar leuke album!!

      /   Reply  / 
  142. Debby

    Ja hé? Staan idd ook wel mindere nummers op ja. Haha, was goedkoper he via bol? Ik bestel al mijn cd’s via bol, lekker makkelijk:) En als je geluk hebt dan krijg je de cd de volgende dag al binnenxD

      /   Reply  / 
  143. Cherelle

    Ehh.. ja.

    Negeren ?! Het zal wel.

      /   Reply  / 
  144. cees

    maar ik heb het al!! ik heb het gisteren gekregen. en het is inderdaad goedkoper op bol.com. maar wil je wel met mij praten dan met die domme……nou je weet wel. ik kom hier niet om ruzie te maken, maar ik wil in ieder geval wel met je kletsen. xD

      /   Reply  / 
  145. joss

    cherelle tegen wie heb je het?

      /   Reply  / 
  146. Debby

    Ja, ik ook. Heb hier helemaal geen zin in, heb al genoeg ergere dingen aan mijn hoofd. Dus klets ik toch lekker met jexD

    Maar dan wel zonder op één van hun te reageren, krijg hier dikke koppijn van:)

      /   Reply  / 
  147. cees

    echt he. maar wat heb je allemaal in je hoofd? mischien kan ik je helpen? ik word er ook fucking gek van! als wij met elkaar praten dan is er niks aan de hand toch?

      /   Reply  / 
  148. Cherelle

    @joss

    Debby.. Mgoed.. ze ‘negeert’ ons toch. Hoe kinderachting. :S

      /   Reply  / 
  149. Debby

    Och, er is de laatste tijd van alles gebeurd. Me oma is pas overleden, dus komt allemaal wel hard aan natuurlijk. Maarja, is allemaal wel vermoeiend. Gehehe, ik laat me niet zomaar op mijn kop zitten, daarom reageer ik ook terug. Maar ik ben er nu klaar mee, ik ga lekker met jou praten:)

    Leuke dag gehad?

    (als ik niet meer terug reageer op jou berichten, dan ben ik eten. Ik zeg het maar alvast)

      /   Reply  / 
  150. cees

    oke thanks met jou kan ik praten! en wat naar voor je. ik weet hoe het is als je een oma verliest. ik heb een leuke dag gehad. maar een beetje saai eiglijk. ik zit in de 4de klas. ik ben blij dat het over 3 weken vakantie hebben ik in ieder geval. ik ben er ook klaar mee! dus ik klets alleen met jou, of als er een ander liedje die ik hoor dan reageer ik ook!

      /   Reply  / 
  151. Daphne

    jonge,,, debby,, anne.. oftewel annelies is mijn BF, en duidelijk staat ze aan mijn kant

    dus als je dnek dat er iemand achter je staat NEE DUS. mn halve klas weet hier al van en lacht je uit. sukkel. geen beter woord ervoor. sukkel. sukkel. en ik geen leven laat me niet lachen wahahha. heb waarschijnlijk meer vrienden dan jij dat is zo duidelijk. en eeeeuhh, ik dnek helemaal niks van jou te weten want dat wil ik helemala niet. je betn zo’n kinderachtig kutkind weetje. ik lach me dood om jou en hoe je elke keer weer serieus erop ingaat, je bent gewoon zo stom als het achterend van een varken. 19 phuh, denk et oook(!)

    en ik lach nogal altijd om jou en dus ja idd, wie het laatst lacht lacht het best ;)

      /   Reply  / 
  152. Daphne

    @ cees en debby:

    waarom gevenjullie niet gewon elkaar je msn.

    want ten eerste cees, je bent een overloper en debby…. jij bent gewoon helemala niks, een nobody

    tu est nul, zweinhunden, retards

    zo zielig, wie bespreekt zijn problemen nou op het internet, ik zei het al, jij hebt zo duidelijk geen vrienden debby

      /   Reply  / 
  153. cees

    heey daphne mag ik een ding zeggen? ze is nou ook weer geen kut kind. ze heeft problemen thuis dus kun je wat aardiger doen? en ze scheld al lang niet meer. ze reageerd amper. dus A.u.b. iets liever graag of zeg anders gewoon niks, dat is wel het beste.

      /   Reply  / 
  154. cees

    ik ben trouwens geen overloper, anders kan ik zeggen dat jij een overloper bent van joss en cherelle. dusssssss…………….zeg niet iets als je zelf het doet!

      /   Reply  / 
  155. Daphne

    nah nah ik heb volgende week al vakantie

      /   Reply  / 
  156. Daphne

    ik overloper?? ja het zal allemaal wel dikke **#$&% met jou

      /   Reply  / 
  157. cees

    nou dat is heeel fijn voor je! maar ik zit daar niet echt mee. dus waarom die informatie?

    whatever!!

      /   Reply  / 
  158. Cherelle

    @cees

    Hoezo is Daphne een overloper dan?

      /   Reply  / 
  159. Daphne

    jonge iedereen komt toch uit een kut, wat zeur je nou, ik ben ook een kutkind

    hmm wat een problemen trouwens, natuurlijk heel vervelend als je oma overlijd, maar dan nog, miss verzint ze het wel miss klopt haar naam niet, je weet et niet

      /   Reply  / 
  160. cees

    whahahaha je zegt wel iets over debby he!! dat ze niet zo gauw moet schelden en wat doe jij dan?? is dat je normale gewoonte om zo met mensen te praten? whahahahahaha dont make me lagh!!! whahahahhahah!!!

      /   Reply  / 
  161. Cherelle

    Eehh.. Ceesje kun je me even antwoorden?

    Waarom is Daphne een overloper?

      /   Reply  / 
  162. cees

    ja mischien verzint ze het wel,maar mischien ben jij wel een ouwe man of een kinderlokker, ja dat kan ik me natuurlijk ook afvragen……je weet maar nooit

      /   Reply  / 
  163. cees

    ja omdat ze jou helpt en en joss en zij is tegen debby,daarom dus. maar daphne zij dat trouwens als eerst tegen mij. dus je kunt je mischien afvragen waarom daphne dat tegen mij zij.

      /   Reply  / 
  164. Cherelle

    Ik zie nog steeds niet in wat daar nou zo overloperig aan is. Daphne was vanaf het begin het al niet eens met Debby.

      /   Reply  / 
  165. Cherelle

    ^^ Gericht aan Cees

      /   Reply  / 
  166. Daphne

    @ cees

    en jij zit in de vierde,, nátuurlijk!?

    je weet geeneens is wat een overloper is nou laat het me je uitleggen:
    een overloper is iemand die zich eerst bij een groepje vormt en tijdens een ruzie zich bij de tegenpartij vormt.

    endat deed jij dus, want je zei* (*het werkwoord is niet: zij) dat je geen ruzie met ons wilt en nou maak je ruzie !?

      /   Reply  / 
  167. Cherelle

    @Daphne

    Precies. Echt vage gast, die Cees :P

      /   Reply  / 
  168. Daphne

    ja xD

      /   Reply  / 
  169. cees

    ik maak geen ruzie jullie maken van die domme opmerkingen en trouwens wie schold er dan voor kutkind leg me dat maar eens uit?terwel jullie zeggen dat ze niet moet schelden. ………………..

    dus wie is hier dan vaaag? jullie!! dan geloof je me niet dat ik in de 4de zit jullie probleem!

      /   Reply  / 
  170. Cherelle

    Je hebt me nog steeds geen antwoord gegeven, Cees

      /   Reply  / 
  171. joss

    ik ga niet met cees bemoeien dat is het niet waard wel dan? ik wil alleen op debby afreageren!

      /   Reply  / 
  172. Cherelle

    @Joss

    Ja, dat is wel zo maar dan moet Cees niet zo kinderachtig doen.. xS

      /   Reply  / 
  173. cees

    wat wil je nou horen? …………..tsssssssssssssss ik ga daar geen andwoord geven sorry!

      /   Reply  / 
  174. cees

    wie is hier kinderachtig? zeg dat maar tegen je vriendin daphne dat ze niet moet schelden want dat is pas kinderachtig………….maar zoals ik al eerder zij, ik wil geen ruzie maar het lijkt net of jullie dat juist wel willen.

      /   Reply  / 
  175. Cherelle

    Wat jij wil.. Je bent gewoon gedisst.

      /   Reply  / 
  176. Cherelle

    @Cees

    Ehhmm… Hoezo scheld ik dan?

      /   Reply  / 
  177. Daphne

    domheid is gelijk aan debby+cees in het kwadraat

      /   Reply  / 
  178. cees

    jij scheld niet ik heb het eiglijk over daphne…maar je voelt je gelijk aangsproken! ik ben dom maar jij bent megadom! dus je zoekt dus blijkbaar zelf ruzie dat merk ik hoe je reageerd!

      /   Reply  / 
  179. Cherelle

    @Daphne

    Zeg dat.

      /   Reply  / 
  180. cees

    whatever!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  181. Debby

    Hey Cees, reageer er gewoon niet op. Stelletje kneuzen zijn het. Ze hebben waarschijnlijk geen nuttige dingen te doen. Of ze hebben geen vrienden kan ook, want als ze vrienden zouden hebben dan waren ze ook niet hier aan het kloten. (gedist!)

    Om even op Daphne te reageren: Jij bent echt een onwijse trut! Hoe durf je te zeggen dat ik de dood van mijn oma heb verzonnen?? Zoiets verzint geen enkel mens, omdat een dood al zeer tragisch is en voor ieder mens weer anders ligt. Ik zou het maar terugnemen als ik jou was. Jij hebt toch even geluk dat je niet bij mij in de buurt woont, anders had ik je wel even geklapt meid. Echt, met zoiets moet je niet aankomen…

    Jullie zijn gewoon een stelletje losers! Ga je leven nuttig maken en dóe iets. Iets waar je even je grote mond van dicht kan houden. Ik zei al eerder, respectloze kindertjes.

      /   Reply  / 
  182. Cherelle

    @Cees

    Ehhm.. Effe verkeerd gelezen.. Dacht dat je het tegen Daphne had over mij.. Niet zo dus. Hoe dan ook, zij als werkwoord is zei

    Dat heb ik in groep 3 geleerd ;)

    Enne.. er zitten geen domme personen op het VWO.

      /   Reply  / 
  183. Cherelle

    @Debby

    Wij hebben geen leven?? Sorry hoor maar jij reageert ook steeds. Dat ik nou effe geen zin heb in mijn verslag voor Natuurwetenschappen..

      /   Reply  / 
  184. cees

    je hebt volkomen gelijk die kuttjes) ik ben nou ook even boos!! ze denken dat ze alles kunnen maken en even mensen kunnen beledigen over iemand die doood is!!! dat is pas echt laf!!! dan heb je gewoon geem fucking leven!! ze zijn inderdaard respectloos!! maar daar komen ze vanzelf wel een keer achter!!

    bedankt debby dit helpt!)

      /   Reply  / 
  185. Debby

    Voor de rest is het allemaal erg kinderachtig en daar geef ik Erik ook groot gelijk in! En myself included. Wat jullie verder nog allemaal lullen intersseert me geen fuck. Maar als je iemand persoonlijk pakt, dan krijg je dit ja. Dat had helemaal niet gehoeven. Jullie lullen allemaal kinderachtige onzin (behalve Cees) er komt gewoon niks zinnigs uit jullie mond. Geen goede argumenten, niks. Daarom reageerde ik er ook niet op. Maar toen je begon over mijn oma, ja hallo, daar word ik echt pissig om. Stom wijf dat je bent. Je bent echt zó laag gezonken, lager kon niet. Achterlijk iemand, zoek aub een leven ofzo (en vrienden) En ik heb wél vrienden, maar komt vaak op deze site om videoclips te bekijken en jullie begonnen op mij te zeiken!

      /   Reply  / 
  186. cees

    joh!! harstike fijn voor je cherelle!! ik ben blij dat jij geen lerares van mij bent! ik hoop voor je dat je terug gaat naar groep 3 daar hoor je thuis! of ergens voor je socialevaardig heden dat zal pas iets voor je zijn dat is veel belangrijker dan dat je een keer een zinnetje fout typt!!

    en hoezo VWO?

      /   Reply  / 
  187. Cherelle

    @Debby

    Heb jij wel zinnige argumenten dan? Noem er eens één.

      /   Reply  / 
  188. Debby

    @ Cherelle: ja ik reageer ook steeds op bullshit. Kan het niet laten. Maar dat ik nu reageer is mijn volste recht. Zij heeft het recht niet om te spotten met mijn oma’s dood, excuse me.

    @ Cees: 100% gelijk! Zij steunen elkaar ook, dan mogen wat dat ook doen. Maar ik kap er nu mee met die onzinnige discussies. Word alleen maar zo verpest voor andere mensen die ook een reactie willen plaats over de videoclip. Dit gaat allang niet meer over een nummer, maar over persoonlijke dingen en kinderachtige onzin. IK KAP ERMEE!!! Tijdverspilling echt waar..

      /   Reply  / 
  189. Cherelle

    Cees, als je ook maar een paar hersencellen had gehad had je je gerealiseerd dat ik op het VWO zit. Dus hoezo ik moet terug naar groep 3?

    Enne.. Ik heb sociale vaardigheden.. Ik weiger ze alleen te gebruiken tegenover zo’n.. idioot.

      /   Reply  / 
  190. Debby

    @ Cherelle: Het laatste nu: Lees even terug aub, dat zijn zinnige argumenten ja!

    *Ik ga tv kijken, adios!

    @Cees: Spreek je zometeen weer hoor;)

      /   Reply  / 
  191. Cherelle

    @Debby.

    Ok. Maar ik doe dat niet, dus heb geen commentaar op mij.

      /   Reply  / 
  192. Cherelle

    @Debby

    Sorry, heb er geen gevonden.. Misschien kun je ze even uittypen.. Miss zie ik ze dan

      /   Reply  / 
  193. cees

    je hebt zelf geen hersencellen! en je weigert ze te gebruiken omdat je geen sociale vaardigheid hebt gehad! aleen dat wil je gewoon niet toe geven! en ik weet niet of je op VWO zit…heb je dan bewijs? aan je gedrag is dat niet te zien!!

      /   Reply  / 
  194. cees

    ik ga wat nuttigs doen dan dom naar jullie comentaar te luisteren vooral jij cherelle!!

      /   Reply  / 
  195. Cherelle

    @Cees

    Ik zit op VWO, maar hoe zou ik dat moeten bewijzen volgens jou?

    Trouwens, je gedraagt je nou ook niet bepaald als iemand op het VWO

      /   Reply  / 
  196. Debby

    hey cees, ben er weer:)

      /   Reply  / 
  197. Daphne

    @ cherelle

    ik zit ook op het vwo koel men!!

    en die debby en cees, niet te geloven…
    hoe vaak gaat dlesbby nou ngo zeggen dat ze niet mee rop ons gaat reageren, want ik emrk er nog niks van.

    @ debby
    ik spootten met de dood, PARDON!! ik zei zelfs dat ik het heel vervelend vond, maar bewijs eens dat je debby bent, het kan toch dat je een oud mannetje bent die troost zoekt bij kleine kindertjes, maa ronder tussen smerige plamnetjes heeft, miss ben ik dat ook wel je kan het niet weten, mis is kees wel een beruchte serie mordenaar of cherrelle dealer. we weten het allemaal niet. dus vat het niet persoonlijk op, ookal hebben we ruzie, ik vind het echt écht erg voor dat je oma is overleden, ik heb ook een overgrotoma en een opa verloren toen ik klein was, dus ik weet hoe het voelt en sorry als je het zo hebt opgevat, echt waar.
    (besef dat ik dit zomaar tegen je zeg terwijl we elkaar zo zitten af te zeiken ;) )

      /   Reply  / 
  198. Debby

    @ Daphne: Ik ben zeker gewoon Debby die in een soort van boerendorp woont:) Ik ben geen eng mannetje, geen slecht iemand met vreemde plannen, gewoon debby;) Ik stel het zeer op prijs dat je me dit vertelt van je opa en oma:) Zoals ik al zei, heb geen zin in ruzie’s, is nergens voor nodig.

    Dus bij deze steek ik mijn hand naar je uit en vraag om een einde te maken aan deze langdurende onzin:p

    Hoop dat je hem aanneemt:)

      /   Reply  / 
  199. Daphne

    ok aangenomen ;)

      /   Reply  / 
  200. talisa

    echt een kei mooi liedje .

      /   Reply  / 
  201. Inkii

    He he, dat duurde lang voordat iemand ‘ns de stap nam om sorry te zeggen…
    ‘ was wel leuk om ‘t te lezen haha, ik ben ook aan’t leren voor de Proefwerkweek :p

    Over ‘t liedje: uhm, niet echt.
    Het is niet wat wat ik zou opzetten veel te eendradig met die stem mja dat is mijn mening. De videoclip is ook niet veel soeps. X

      /   Reply  / 
  202. cees

    ben blij dat jullie geen ruzie meer hebben! er is weer vrede, en jullie cherelle en joss? willen jullie weer vrede? ik wil weer vrede dahpne.

      /   Reply  / 
  203. Sanne

    Sommige mensen zien hier het nut niet in van dit liedje
    het gaat meer dan over bush alleen
    Het gaat om alles wat bush in onze wereld heeft aangericht en ja mensen veranderen van stijl en als avril zich goed voelt in haar popprincess look is dat jou probleem niet en Van Avril lavigne hoor je ook niet dat ze iedere maand een andere man heeft alle vriend neen zei is niet zo als paris,nicole en weet ik veel wii nog allemaal zei houdt het liefst rustig en kalm en zie in da ballads ook mooi kunnen zijn en het niet altijd up tempo moet zijn
    Het liedje wordt hier ook als down bezegeld maar HET IS GVD nie down het is de reality
    en vr sommige mensen dii net zoals bush en zhn lui hier praten da zijn egoisten en die horen niet in een wereld zoals deze

      /   Reply  / 
  204. Debby

    Helemaal met je eens Sanne!

      /   Reply  / 
  205. Sanne

    Thx

      /   Reply  / 
  206. Denise

    Het enige nummer dat ik ooit van avril leuk heb gevonden was sk8erboy, en sindsdien vond ik ze vreselijk. Nadat ze een make-over heeft gehad (wat haar echt wel heeft verbeterd) begint ze betere muziek te maken (vind ik persoonlijk). Dit nummer vind ik heel mooi, en dat stukje van die bejaarde man vind ik zó zielig…en dat hij een goedlopend einde heeft is wel een beetje cliché, maar aan de andere kant is nog niet alles goedgekomen, ik bedoel, die vrouw van die man is niet zomaar ineens uit de hemel komen vallen en dat ze weer leeft ofzo, en die jongen stond ook niet eens bij het meisje in haar kamer, dus zo erg vond ik het niet;)

      /   Reply  / 
  207. M.

    AVRIL IS VEEL BETER DAN PINK ALS JE HET NOG NIET WIST!!!!
    EN ZE ZE IS ZEKER GEEN BARBIEPOP, DUS SHUT YOUR MOUTH!!!!

      /   Reply  / 
  208. Sanne

    Kheb toch niet gezegt dat ze slechter is als pink deze twee dames hebben het gemaakt
    en dat is het

      /   Reply  / 
  209. michelle

    gatverdamme ik word echt misselijk van je erik

    of het nou is omdat je doet alsof je dr zooooveeeeel van weet ga dan zelf zo’n nummer maken of dat je je tijd weer is verdoet want weer vind je t bagger maar besteed je er toch weer 10 minuten aan tsss loser

      /   Reply  / 
  210. Chef

    wttf maken jullie je druk over is gewoon muziek en laat elkaar gewoon in zen waarde als de 1 het mooi vind best en een andere moet da ook zelf weten als hij dat niks vind.

      /   Reply  / 
  211. Mirs

    Dit lied is supersupersupersupermooi ik moest er bij huilen!!
    Volges mij vind je haar gewoon niet leuk ofzo.. ze ziet er uit als een spook? wtf ze ziet er vet mooi uit!! Echt superstyling!! Is gewoon jou smaak.. (oke mag je geven.. maar toch) Ik ben het dus echt NIET met je eens!!
    Avril rocks, ze is echt goed! Haar hele nieuwe cd is super!

      /   Reply  / 
  212. Lydwe

    Ik vind het een mooi nummer omdat er heel veel gevoel in zit en ik ben het daarom met debby eens.. Er zijn veel mensen die denken dat het leven altijd maar een feestje is en in dit lied zie je dat dat niet altijd zo is,, Dus Avril Ga zo door!

      /   Reply  / 
  213. Lydwe

    Ik vind het een mooi nummer omdat er heel veel gevoel in zit en ik ben het daarom met debby eens.. Er zijn veel mensen die denken dat het leven altijd maar een feestje is en in dit lied zie je dat dat niet altijd zo is,, Dus Avril Ga zo door!

      /   Reply  / 
  214. Debby

    @ Lydwe: Fijn dat je het met mij eens bent! Het leven gaat idd niet altijd over rozen. Daarom vind ik het fijn dat Avril en ook bandjes als Good Charlotte en Fall Out Boy over de mindere kanten van het leven zingen. Ik vind dat daar ook eens over mag gezongen worden, leven is niet één groot feest!!

      /   Reply  / 
  215. justme

    Heey!

    Weetje jongens over smaak valt niet te twisten. De één vind avril wel mooi en de ander weer niet.
    Is het niet zo dat iedereen zelf mag weten wat diegen er van vind?
    ik vind persoonlijk dat avril een hele mooie stem heeft. Maar Pink heeft dat ook. Halloo!! ze nemen niet voor niks al die cd’s op.

      /   Reply  / 
  216. Bedweter

    @ Debby: Antwoord, geplaatst op 11/06/2007, 02:14

    Het is “naAR mijn mening” en niet “na mijn mening”. Het komt niet slim over als je zoiets schrijft, want dat heeft een andere betekenis.

      /   Reply  / 
  217. léonidas

    Lang geleden dat ik nog op dit blog ben gekomen… zo te zien is er weer heel wat gebeurt mrja.
    Over het lied: ik vond het beter dan girlfriend maar het is niet echt mn stijl.
    Kheb liever Within Temptation ofzo.

      /   Reply  / 
  218. Debby

    @ Bedweter: je bent idd een beterweter, fijn dat je het zelf weet;)

    p.s. Ik neem aan dat deze site niets te maken heeft met spelling, wat betreft mijn “foutje”. Iedereen maakt weleens fouten, hmm, stof om over na te denken;)

      /   Reply  / 
  219. Maris

    @ Bedweter; waar slaat dat op ??
    heb je zelf nog nooit een typ fout gemaakt ??

      /   Reply  / 
  220. Debby

    Ja idd Maris! Helemaal gelijk! Hij/zij denkt dat ie perfect is en noooooooooooit een foutje maakt:s

    Come one, pleas…

      /   Reply  / 
  221. Fleurke

    Ik vind het een prachtig mooi lied beter dan Girlfriend

      /   Reply  / 
  222. Lotte

    Mooi nummer met een mooie tekst !!

    xxx Lotte

      /   Reply  / 
  223. Shanthi

    Hallo mensen,

    Ik vind het een super mooi nummer van haar ik ben helemaal FAN van haar

    Kxx Shanthi

      /   Reply  / 
  224. S

    hai

    super mooie tekst en beter dan Girlfriend

    X S

      /   Reply  / 
  225. LIEET.

    HAHAHAA, OMG !
    HOE DOM KUN JE ZIJN, WAAR GÁAT DIT OVER ?
    JE GAAT JE TIJD TOCH NIET VERSPILLEN AAN EEN DISCUSSIE DIE ECHT TOTAAL NÉRGENS OP SLAAT..
    SORRY HOOR, MAAR GA WAT ANDERS DOEN! =)

      /   Reply  / 
  226. ingeeee

    Jezus.. Gaan jullie beetje ruzie maken… Het gaat hier over Avril Lavigne.. Ik ben het met Debby eens. En stop gewoon met die ruzie..
    Grazie ;)

      /   Reply  / 
  227. ingeeee

    Ik vind zelf dat Avril Lavigne super kan zingen!!! Maar smaken verschillen…

      /   Reply  / 
  228. gio

    avril is gewoon de beste zangeres die er is en ze heeft tenminste een eigen mening avril doe zo verder

      /   Reply  / 
  229. lien..

    mensen waar zijn jullie toch bij bezig.elkaar afzeiken en dan maar discussieren over in welke slechte wereld we toch leven als we nu allemaal wat flexibeler waren hadden we zo geen slechte wereld want dan leefde iedereen met elkaar in vrede.

    het liedje en de clip vind ik wel goed want heb er zelf al het een en het ander van meegemaakt.maar ook droevig want het roept bij mij persoonlijk veel herinneringen op.

    Bye x. love yall

      /   Reply  / 
  230. ilana

    je hebt gelijk ze debby…

    avril zingt echt over de realiteit in dit nummer…

    ps: ook mijn favo artiest :)

    -xxx-!!

      /   Reply  / 
  231. Esmée

    Whahaha. Avril over de slechte kanten zingt. Kom op tis bij haar weer net zo all- American. Happy-ending.
    En dit is echt niet uniek. Weetjehoeveel er van dit soort liedjes zijn? En ze ziet er niet uit idd net een spook. En volwassen geworden? Nou,nou wat was toch volwassenen in Girlfriend zeg. In dr sk8terboi periode was ze leuk. Nu is ze gewoon net zoals al die andere zangeressen. Okee in ‘t echt is ze geen slet. Ze is gtrouwd en dat is heel bijzonder in die wereld. Leuk voor haar. Maaar geef toe euiteindelijk is zij ook gevallen net als Rihanna. Ze zijn net zo geworden als al die andere zangeressen.

      /   Reply  / 
  232. Lisa

    OMG zeik niet zo ik vin het een mooi nummer om lekker mee te zingen enzo.. avril ROCK ON GIRL!! :D

      /   Reply  / 
  233. carmen

    jullie maken avril zwart!!!!!!

      /   Reply  / 
  234. nina

    hoi ik ben nina

      /   Reply  / 
  235. nina

    en jij

      /   Reply  / 
  236. nina

    avril zeg ieds

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>