Nieuwe video: Mika – Big Girl (You Are Beautiful)


Mika houdt van grote meisjes. Hij houdt zoveel van grote meisjes dat hij er zelfs een liedje over heeft geschreven en nu dat liedje op single is uitgebracht heeft hij ook nog een videoclip over grote meisjes gemaakt. Leuk om voor de verandering eens een video tegen te komen zonder graatmagere modellen. In het filmpje loopt, danst en springt Mika over straat samen met een hele groep van zijn geliefde grote meisjes.

Dit is één van de weinige clips die ik ken waar meisjes en vrouwen met een voller figuur er gewoon mooi uit mogen zien. Wat een verademing!

Alleen jammer dat het allemaal vanuit de hand is gefilmd op een bijna JackAss-achtige manier. Het ziet er daardoor weliswaar lekker spontaan uit, maar ook flets en goedkoop. Iedereen heeft felgekleurde kleding aan, er worden ballonnen opgelaten in alle kleuren van de regenboog en op het einde zit een fantastische scene met allemaal gekleurde paraplu's. Dat ziet er nu al leuk uit maar het had nog zoveel mooier kunnen zijn! De video schreeuwt in mijn ogen bijna om een ouderwetse musical-productie met knallende technicolor kleuren. Zoals hij nu is tovert het filmpje nog steeds een glimlach op mijn gezicht maar het is wel jammer dat regisseur Patrick Daughters zich er zo makkelijk vanaf heeft gemaakt.

En de muziek?

Het is een vrolijk nummer, dat moet ik hem nageven. Ik vind het persoonlijk een beetje een suf liedje, maar toch heb ik er ook geen hekel aan. Mika wil hier duidelijk een feestje bouwen en dat lukt hem heel aardig. Zelfs al zou ik dit niet snel voor m'n plezier thuis opzetten, in combinatie met de videoclip word ik er toch wel een beetje blij van. Leuk om een keer gehoord te hebben, maar niet bepaald de nieuwe Grace Kelly.

Zie ook:
- Nieuwe video: Mika – Happy Ending
- Nieuwe video: Mika – Relax, Take It Easy
- Nieuwe video: Mika – Love Today
- Nieuwe video: Mika – Grace Kelly
- Nieuwe video: Mika – Lollipop

facebook share facebook share

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Nieuwe video: Mika – Big Girl (You Are Beautiful)

  1. Simone

    Mwah een beetje zaai…:( Gewoon simpel . , en dat vind ik niet zo mooi. Ook dom refrein , een zpr dom liedje en hartstikke irri…

      /   Reply  / 
  2. kipp

    Leuk liedje, maar vergeleken met mika’s andere songs stelt het niet veel voor. Waarom neemt hij lollipop niet als zijn volgende single?

      /   Reply  / 
  3. Richard

    Tja, je moet er van houden. Meisjes/vrouwen met een voller uiterlijk zijn beslist niet mijn ding, dus ik ben dan ook gauw uitgekeken op deze videoclip. Inderdaad wel een vrolijk nummer trouwens.

      /   Reply  / 
  4. sam

    ik vin het tog nog wel super dat er iemand is di inziet dat magere meisjes ni altij mooi zijn en drm voele soms wa grotere meisjes zig uitgeslote,dus vin ik da best aardig :-)

      /   Reply  / 
  5. Hellie

    Naja beetje een goedkope clip, maar ik vind het supertof dat er eindelijk ns een bekend iemand duidelijk maakt dat voller niet altijd lelijker hoeft te betekenen.
    Ken ondertussen genoeg mannen die wel op mollig vallen, maar het niet toegeven omdat de maatschappij zo hardstikke fucked up is.. mss dat daar nu eindelijk verandering in komt.. en dat mijn vriend niet raar bekeken wordt omdat ‘ie mij gekozen heeft ^^

      /   Reply  / 
  6. Mathijs

    Het liedje is ZO leuk en grappig,
    zit er zo’n clip bij:S
    ik vind hem echt saai, goedkoop, stom.
    hier had hij toch iets veel leukers van kunnen maken!!
    das echt het enige minpunt aan mika: Zijn clips!

      /   Reply  / 
  7. Dave

    Ik vind het moedig en een goede zaak dat Mika op deze manier een leuke wending geeft aan het “dik-zijn”. Het is een mooi en goed statement t.o.v. het hedendaagse ideaalbeeld.
    Het nummer daarentegen is wel vrolijk, maar persoonlijk nogal vlak. Als je zou zeggen dat het een nummer van Scissor Sisters zou zijn. zou ik het ook geloven.

      /   Reply  / 
  8. Daniëlle

    Ik wordt helemaal vrolijk van dit liedje:D

    en het is waar wat Hellie zegt, de maatschappij laat mensen niet toe om een mollig iemand als vriend(in) te nemen:S
    laat de maatschappij toch lekker zeuren, geen aandacht aangeven:P

      /   Reply  / 
  9. Menno

    Ik vind dit een waanzinnige clip en die vrouwen ja daar hou ik erg veel van dus dit is super

    Ik vind het gewoon te gek met hele mooie vrouwen daar val ik wel op

      /   Reply  / 
  10. Lienn..

    Ik ben het totaal eens met; Sam, Hellie, Dave en Daniëlle.

    De rest moet zen stomme kop eens laten onderzoeken want er is niks maar dan ook totaal niks mis met molligere meisjes

      /   Reply  / 
  11. demian

    uhm!!! tja ,Wat moet ik hierop zeggen ! Toen ik die nummer zo op de radio hoorde d8 ik van , wat een vrolijk nummer ! maar toen ik die clip zag had ik echt zoiets van , Jezus !!! En leuk vrolijk nummer met zo n verotte amateurs clip ! Had ik niet verwacht ! Erg jammer …!

      /   Reply  / 
  12. romy

    ik vind het een super lied maar hat filmpje is een beetje raar

      /   Reply  / 
  13. romy

    ik vind het een super lied maar hat filmpje is een beetje raar

      /   Reply  / 
  14. Pingback: Nieuwe video: Mika – Happy Ending | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>