Nieuwe video: P. Diddy ft. Mario Winans – Through The Pain


De kunst van het stoer voor zich uit staren beheerst P. Diddy ondertussen tot in de puntjes. Gedurende deze hele videoclip kijkt hij zo cool dat je het er bijna koud van krijgt. Maar wat zou er nu echt in zijn hoofd omgaan? Dat is de grote vraag. Want of hij nu in een stripclub zit met een danseres op schoot, achter het stuur van zijn glimmende sportwagen of zomaar ergens op straat, altijd heeft hij die onverstoorbare blik in zijn ogen.

Niet dat we zijn ogen ooit kunnen zien natuurlijk, Diddy en zijn grote donkere zonnebril zijn onafscheidelijk. Dat maakt mij niets uit, maar de man wordt op deze manier wel langzaam een parodie op zichzelf.

Er zit ook nog een soort van verhaaltje in deze videoclip, maar Diddy is zo druk met stoer kijken dat ik er geen touw aan vast kan knopen. Vast staat dat hij (en Mario Winans ook trouwens, bijna net zo onafscheidelijk van Diddy als zijn zonnebril) de hele tijd hetzelfde meisje tegenkomen. Maar vindt hij haar leuk? Vindt zij hem leuk? Stalkt zij hem? Is ze een ex en stalkt hij haar? Kom er maar eens achter. De enige emotie die we van Diddy's gezicht af kunnen lezen is dat hij er vreselijk cool uitziet.

En de muziek?

De wonderen zijn blijkbaar de wereld nog niet uit. Deze single van P. Diddy is… prachtig! Ik had zeker niet gedacht dat ik dat ooit nog eens over deze man zou zeggen maar het is echt waar. Dat ligt voor een gedeelte aan Mario (geweldige stem), maar toch vooral aan de door Diddy geschreven muziek. Toen ik dit melancholieke melodietje voor het eerst hoorde voelde ik zowaar een soort van kippenvel. Een goede rapper zal Diddy wel nooit worden, maar door de microfoon zo vaak mogelijk af te staan aan Mario weet hij zelfs dat gebrek hier heel goed te verbergen. Ik heb nog nooit eerder met zoveel plezier naar een P. Diddy productie geluisterd.

Zie ook:
- Nieuwe video: P. Diddy – Last Night
- Gloednieuwe video: P. Diddy feat. Christina Aguilera – Tell Me

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: P. Diddy ft. Mario Winans – Through The Pain

  1. Mark

    Gewoon een standaard hiphop video. Niks meer, niks minder. Het stoere kijken van P. Diddy weten we nu wel. Ik had wel wat meer verwacht van de clip.

    De muziek zelf is heel verassend. Het is duidelijk dat Diddy steeds met andere ideeën op de proppen komt. Deze keer pakt het goed uit.

    Erik, wie vind jij wel goed rappen? :D :P

      /   Reply  / 
  2. erik

    Hey hetepappie, bedankt voor alle tips. :) Ik denk dat de meeste van die clips de komende dagen wel voorbij zullen komen op deze site.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>