Nieuwe video: Chris Brown – This Christmas


Aha! Ik wist het! Zo'n oude man die elk jaar met een vliegende arreslee helemaal vanaf de Noordpool kadootjes komt bezorgen, ik heb dat "kerstman" verhaal altijd al verdacht gevonden. In deze video krijgen we eindelijk de waarheid te zien. Er is helemaal geen dikke man met een witte baard! Al die tijd was het Chris Brown die iedereen kadootjes heeft gebracht.

Ja jongens, het is alweer bijna kerst en dat betekent dat tientallen artiesten gaan proberen om een nieuwe kersthit te scoren. Ik weet het, ik weet het, niemand vind die muziek echt mooi. Maar een goede kersthit is té lucratief om het niet te proberen. Mensen als George Michael en Mariah Carey lopen nu nog steeds ieder jaar binnen als duizenden radiostations over de hele wereld hun misselijkmakende plaatjes twee weken lang nonstop blijven draaien.

Helaas voor ons moeten al die wannabe-kersthits ook videoclips krijgen in de kerstsfeer. Zoals dit misbaksel waarin Chris Brown voor kerstman speelt en ons de enige ware kerstgedachte laat zien. Wat zeg je? Samenzijn met familie en vrienden en vrede op aarde? Ho ho ho! Jij hebt nog een hoop te leren! Iedereen weet toch dat kerstmis eigenlijk draait om dure kado's en energieslurpende kerstverlichting? Waarom denk je anders dat Chris Brown kerstlampjes over een hele woonwijk drapeert en iedereen verrast met plasmaschermen en andere mooie kado's? Merry Christmas everybody!

En de muziek?

Als het je lukt om wakker te blijven tijdens de slaapverwekkend saaie eerste helft van dit nummer, dan kun je nog net even horen hoe This Christmas halverwege een klein beetje opleeft en een "wel aardig" liedje woord. Maar sorry Chris, ik zie niet gebeuren dat dit uitgroeit tot net zo'n tijdloze klassieker als Last Christmas van Wham! Je zult toch een andere pensioensvoorziening moeten verzinnen.

Zie ook:
- Nieuwe video: Chris Brown – Wall To Wall

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: Chris Brown – This Christmas

 1. haha

  Ik dacht dat het zo´n goede danser was maar dat dansje bij 1:30 min WOOOW OMG ghe ghe ghe

    /   Reply  / 
 2. AAPJE

  Dit is best wel slecht.
  Trouwens ik vind dat destiniy’s child ook wel een bekend kersthit heeft neergezet. Ten minste het wordt elk jaar weer gedraaid op tv.

    /   Reply  / 
 3. Graz

  Blijft niet echt hangen, na het nummer had ik zoiets van, wat heb ik nou gehoord? Ik vind de clip wel aardig, maar het nummer is te saai voor woorden.

    /   Reply  / 
 4. demelza

  hoe zie jij uberhaupt de tijd? ik zie die neit hoor

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>