Nieuwe video: Jennifer Lopez – Hold It Don’t Drop It


Met excuses voor het vreselijke MTV-logo dat hier over de hele video heen is gesmeerd. Ik weet niet waar het vandaan komt, maar het staat op alle versies van deze video die ik kon vinden. Wie weet is het een nieuwe kopieerbeveiliging? De clip zelf komt ondertussen een beetje over als een routineklus voor de getalenteerde regisseur Melina.

Om een indicatie te geven, twee recente videoclips van Melina's hand zijn Sensual Seduction van Snoop Dogg en Bleeding Love van Leona Lewis. Allebei erg leuke en originele video's. In vergelijking daarmee komt de nieuwe clip van Jennifer Lopez wel heel erg standaard over. Het is geen slechte video en hij ziet er niet lelijk uit, maar iedereen die het afgelopen jaar regelmatig een pop-videoclip heeft bekeken zal hier niks nieuws vinden.

Er is een grote discobal, er zijn drie dansers en er zijn felle spotlights. J.Lo wordt hier heel nadrukkelijk neergezet als de afstandelijke diva. Ze kijkt bijna geen enkele keer recht in de camera en haar kleding en make-up zijn allebei flink overdreven. Misschien was dat ook wel precies Jennifer's bedoeling en in dat geval is de missie zeker geslaagd, maar een boeiende videoclip levert het niet echt op.

En de muziek?

Niet zo sterk als haar vorige single Do It Well, dat was echt een leuke verrassing, maar toch is ook Hold It Don't Drop It een aardig liedje. Het klinkt vooral lekker hectisch. De productie is helemaal volgesmeerd en het nummer walst zelfverzekerd over je heen zonder ook maar één rustpuntje te nemen. Helemaal niet slecht.

Zie ook:
- Nieuwe video: Jennifer Lopez – Do It Well
- Nieuwe video: Jennifer Lopez – Que Hiciste

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Nieuwe video: Jennifer Lopez – Hold It Don’t Drop It

  1. Jill

    t leuke hieraan is dat deze clip is opgenomen toen nog niet officieel bekend was dat jennifer zwanger was… ze doen er vanalles aan t te verbergen. ;)

      /   Reply  / 
  2. PINHEAD

    Dit lijkt verdacht veel op Amerie,toen ik het voor het eerst op de radio hoorde,dacht ik dat het Amerie was!
    Goed nummer wel

      /   Reply  / 
  3. sami

    Niet echt een verrassende of speciaal nummer..maar wel een leuke beat.

      /   Reply  / 
  4. Graz

    Ik vind het heel veel op green light van Beyoncé lijken, maar het kan aan mij liggen (A) Ik word echt zenuwachtig van dit nummer.. maarja.

      /   Reply  / 
  5. wendy

    gans moooii liedje i lover jennifer lopez (l)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>