Nieuwe video: Ashanti – The Way That I Love You


Aangezien Ashanti van haar nieuwe videoclip een spannend moordmysterie wilde maken, moeten we The Way That I Love You ook maar op die manier beoordelen. Wat maakt een goede detective zo bloedstollend om naar te kijken?

Een bloederige moord
Check! De video begint al meteen met bloederige voetstappen op de vloer en ook het moordwapen komt herhaaldelijk in beeld.

Een motief
Check! Manlief ging vreemd, dat maakt de video heel goed duidelijk, en Ashanti wist er vanaf. Reden genoeg voor een ouderwetse crime of pashion.

De kijker wordt op het verkeerde been gezet
Check! Tegen het einde van de video ben je er absoluut van overtuigd dat Ashanti het heeft gedaan. Vanaf het moment dat we haar in een flashback rond zien lopen met een groot mes is er eigenlijk geen twijfel meer mogelijk…

Een onverwachte wending
Check! Huh? Dus Ashanti heeft het niet gedaan?

Een spannende ontknoping

Dat waren de makers even vergeten. Nadat ze je eerst een hele video lang op het puntje van je stoel laten zitten, houdt de clip gewoon op zonder het verhaal af te maken. Hoe durven ze! Wie heeft de moord dan gepleegd, in hemelsnaam!?

Een goede soundtrack
Check! Deze muziek gaat je niet bepaald in de koude kleren zitten. In een hartverscheurende ballad gooit Ashanti al haar liefdesverdriet eruit. Kippevel gegarandeerd. Let ook op die eindeloos herhaalde toonladder die het hele nummer in een neerwaartse spiraal lijkt mee te slepen. Indrukwekkend. Dit is het nieuwe lijflied voor iedereen die in 2008 last heeft van een gebroken hart.

Zie ook:
- Nieuwe video: 2Pac ft. Ashanti – Pac's Life

Met dank aan Jur voor de tip.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Ashanti – The Way That I Love You

  1. Lea

    egt een supersgoon liedje,kende het al wat langer.Maar de clip heb ik nog nie kunne zien,het is verwijderd

      /   Reply  / 
  2. Esmee

    Geweldig mooi nummer!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>