Nieuwe video: Lil Wayne – Lollipop


Soms kan een knipoog heel subtiel zijn. Een limousine die aan de binnenkant net even iets groter is dan verwacht. Een verzameling sexy meisjes waarvan de allersexieste een maatje meer blijkt te hebben. Een rapper die niet alleen zijn hoofd uit het dakraam steekt, maar uitgebreid gitaar gaat spelen op het dak van de limousine.

Lil Wayne heeft op heel veel manieren een typische hiphop-video gemaakt zoals het al duizend keer eerder is gedaan. Alleen wist hij het van zichzelf, en steekt op een subtiele manier een klein beetje de draak met het genre. Niet als parodie, daarvoor is het nog veel te liefdevol gemaakt, maar meer alsof de kazigheid deze keer expres is aangebracht in plaats van per ongeluk.

Aan lollies ook geen gebrek natuurlijk, al denk ik dat Lil Wayne wel iets anders bedoelde toen hij zong: "She licked me like a lollipop."

En de muziek?

Dit is echt een goed nummer. De productie is erg sfeervol, dat helpt, maar Lollipop is in de eerste plaats gewoon een ijzersterk liedje met een prachtig refrein. Dromerig en melodieus. Alleen die zang… soms denk ik dat het goed zou zijn als artiesten eerst een vocoder-diploma moesten halen voordat ze er één mogen gebruiken. Soms werkt het (Sensual Seduction, Harder Better Faster Stronger), maar in andere gevallen (DIT NUMMER!) zou het echt verboden moeten worden. Ik vind het nog steeds leuk, maar man wat eeuwig zonde dat de zang zo verpest is.

Maarten bedankt voor de tip. :)

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: Lil Wayne – Lollipop

  1. Lottie

    Tokio Hotel heeft ook weer een nieuwe clip, Dont jump. Wil je die reviewen? Kan ik weer genieten van hoe je ze afzeikt. ;’]

      /   Reply  / 
  2. Cees

    @ David kijk ff op pagina 3 onderaan ;) is al een maand geleden gerevieuwed!

      /   Reply  / 
  3. BigBoss

    wel leip hij klinkt wel n beetje als t-pain

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Preview: Preview: Trina/Keri Hilson/Diddy – Million Dollar Girl | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>