Nieuwe video: Taio Cruz/Luciana – Come On Girl


Taio Cruz heeft een zonnebril en een manier van lopen waardoor hij aan het begin van de video wel wat weg heeft van The Terminator. Dreigend en niet te stoppen marcheert hij door de straten. Wat hij precies op zijn kerfstok heeft weet niemand, maar hij heeft de politie op zijn hielen dus helemaal onschuldig zal hij vast niet zijn.

De video draait uiteindelijk uit op een langgerekte achtervolgingsscene. Taio in zijn convertible, achtervolgt door een stuk of vijf politiewagens. Luciana, die blijkbaar aan zijn kant staat, probeert de achtervolgingswagens nog af te schudden door haar vrouwelijks charmes in de strijd te gooien, maar dat werkt helaas ook maar tijdelijk.

Spannende, actievolle, videoclip. Maar een beetje meer context zou voorwaar geen overbodig luxe zijn. WIE moet Taio voorstellen, WAT heeft hij misdaan en WAAROM rijdt hij zo´n opzichtige auto terwijl hij beter onopvallend kan blijven?

En de muziek?

Nog nooit van Taio Cruz gehoord? Geen zorgen, ik ook niet. Maar wat ik hier hoor bevalt me wel. Met een mix tussen electro en R&B heeft hij een interessant eigen geluid. Geen idee of al zijn nummers zo klinken, maar Come On Girl luistert verdomd lekker weg. Hij is niet de beste zanger die ik ooit gehoord heb, maar vergeet niet dat Cruz ook zelf verantwoordelijk is voor de muziek. Een behoorlijk getalenteerde man dus, gaan we vast meer van horen.

En Luciana?

Haar bijdrage aan dit nummer duurt maar een paar seconden, en toch drukt ze er met haar unieke stemgeluid een enorm stempel op. Als ik Luciana was zou ik vandaag nog stoppen met al die gastbijdrages, samen met een paar getalenteerde producers de studio indruiken om een eigen album op te nemen, en dan: werelddominatie!

Zie ook:
- Nieuwe video: Bodyrox/Luciana – Yeah Yeah (ongecensureerd)
- Nieuwe video: Bodyrox/Luciana – What Planet You On
- Nieuwe video: Super Mal ft Luciana – Bigger Than Big

Met dank aan dd voor de tip.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: Taio Cruz/Luciana – Come On Girl

  1. Lea

    Stoer nmmr,had wel gehoord over hem maar nooit naar zijn nmmrs geluisterd.

    een nieuwe zanger: Colby O’Donis

    Hij heeft een clip uit en mss dat het niet echt je stijl is, maar toch…Vooral omdat Akon de producer is:D

    http://www.youtube.com/watch?v=NRgi9hzBjFw

      /   Reply  / 
  2. Dav

    Dit klinkt ongeveer een beetje zoals Kenna
    Kenna heeft ook zulke lekkere muziek :D Maar hij wordt maar niet door de massa omarmt :( :P Is wel beter dan Taio vind ik… vind het nummer beetje saai worden in het midden

    Kenna – Say Goodbye To Love
    http://www.youtube.com/watch?v=rpdeJ9y6ML0

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Nieuwe video: Taio Cruz – No Other One | Videoclips

  4. Pingback: Nieuwe video: Taio Cruz – Dynamite | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>