Nieuwe video: Keyshia Cole – Heaven Sent


Sfeervolle beelden van Keyshia Cole op Hawaii. Dat levert, om het voorzichtig uit te drukken, niet bepaald de origineelste video van het jaar op. Keyshia deinst er zelfs niet voor terug om het allergrootste cliché op aarde uit de kast te trekken: zingen op het strand, in de branding, bij zonsondergang. Hoe durft ze!

Nee, hier wordt duidelijk geen pionierswerk verricht. Natuurlijk is het mooi (zulke dingen worden niet voor niets een cliché), maar we hebben die witte stranden en de diepblauwe zee inmiddels al zo vaak gezien dat niemand er nog van opkijkt dat Hawaii er goed uitziet.

En de muziek?

Fraai opgebouwde ballad waarin Keyshia, vooral naar het einde toe, een paar keer indrukwekkend uithaalt. Maar toch, die aanzwellende violen, het irritante 'sent from heaven' dat er de hele tijd doorheen wordt gemixt… hm… Wat zonde dat het liedje niet meer ruimte krijgt om te ademen! Ik heb het gevoel dat het ons, als het niet zo gladjes geproduceerd was, finaal omver zou kunnen blazen.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Keyshia Cole – Heaven Sent

  1. jill

    de video is prachtig.. alleen jammer dat keyshia er in voorkomt. Het landschap is op zich al indrukwekkend genoeg en in combinatie van t liedje is t ook heel mooi.. maar zij had er niet bijgehoeven.

      /   Reply  / 
  2. Debby

    Wat is een mooie video met een liedje nou zonder zangeres:P Juist..

    Ik vind het nummer wel gaan, niet mijn smaak in ieder geval.. De videoclip is tot in tegenstelling van het nr wel stukken beter. Misschien een kwestie van wennen?!

      /   Reply  / 
  3. jill

    Ja, debby daar heb je zeker gelijk in ;)

    K bedoelde t anders; heb t ietwat fout verwoord zie k.. K vond t n heel mooie clip, maar vindt haar n beetje over the top.. maar helemaal gelijk, zonder zangeres is n muziekclip n btj vreemd natuurlijk haha!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>