Nieuwe video: Jonas Brothers – SOS


Toe maar. Dubbelklik maar eens op het onderstaande filmpje om naar de Jonas Brothers YouTube-pagina te vliegen. En let dan vooral goed op het aantal views. Op het moment van schrijven zijn dat er 19.233.495. Ja je leest het goed: meer dan negentien miljoen onwetende mensen hebben dit clipje bekeken. Hoger dan het inwonersaantal van Nederland!

En nu brengt Hollywood Records deze single dus ook uit in Europa. Genoeg reden om héél erg bang te worden. De Jonas Brothers is het soort puberbandje dat in interviews graag mag vertellen dat ze het 'kind of creepy' vonden om deze clip op te nemen op de Queen Mary, een cruiseschip waar het volgens de overleveringen zou spoken.

Niet dat je daar in de video iets van terugziet natuurlijk. Dat zou veel te edgy zijn voor het Disney Channel, één van de belangrijkste werkgevers van deze jongens. Het is gewoon dezelfde voorspelbare puberromantiek als altijd, alleen nu op een cruiseschip. Ze houdt van me, ze houdt niet van me, ze houdt van me, ze houdt niet van me… Ik hoop en ik bid dat die beroemde 'nuchtere Nederlanders' wel in staat zijn om hier doorheen te prikken. Ik vrees echter het ergste.

En de muziek?

Verrassend genoeg niet zo afschuwelijk als je zou denken. Ho! Ho! Ik zei niet dat ik het mooi vond! Maar in een alternatief universum, waar de Jonas Brothers zich niet bij iedere voetstap zorgen hoefden te maken om hun imago, had het misschien iets leuks kunnen worden. Jeweetwel, met écht rockende gitaren, zonder zeikerige keyboards en met een normale songtekst die ergens over gaat. Nick Jonas beweert dat hij het in tien minuten heeft geschreven, wat toch wel iets zegt over zijn songwriters-talent. Ergens diep van binnen wil SOS graag een goed popliedje zijn.

Met dank aan JP voor de tip.

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Nieuwe video: Jonas Brothers – SOS

  1. JP

    Thnx voor het Reviewen:

    _____
    [Nieuwe TIP van Radio 538]

    Met een bekende country vader en Dolly Parton als peettante, is het deuntje niet echt vreemd. Haar vader had vroeger een hit met het lied: Achy Breaky Heart.
    En Nu komt ze ook naar Nederland!

    Ik hoorde m namelijk pas op Radio538 bij Maak m of Kraak M.
    En hij werd gemaakt met 66% van de stemmen.

    De clip is nog niet uit.
    Maar ik zou graag willen weten wat jij ervan vind? Hot or NOT?

    http://www.youtube.com/watch?v=KyTOQxzL97o

    Greetz JP

      /   Reply  / 
  2. Mick

    Ligt het aan mij of lijken die lichtgevende letters verdacht veel op de Fall Out Boy borden in Thnks fr th Mmrs?

      /   Reply  / 
  3. JP

    Haha JA :P

    Lichtgevende borden zijn gewoon lichtgevende borden hoor :P

    Dus.. XD

    SFeerlicht he :D

      /   Reply  / 
  4. JP

    Maarten ik denk niet dat Erik dat in de category : ERIKS FAVORITS plaatst :P

    maar wie weet :D

      /   Reply  / 
  5. erik

    “Maar ik zou graag willen weten wat jij ervan vind? Hot or NOT?”

    Ze heeft een irritante zangstem, maar wel een lekker liedje. Doet me een beetje denken aan dat hitje van Aly & AJ. Als ik moest kiezen zou ik ook zeggen hot

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>