Nieuwe video: Monrose – Strike the Match


Video waarin Monrose hun pyromane fantasiën mag uitleven. Lekker met benzine strooien en er dan een brandende lucifer op gooien. Wie droomt er niet over? Jammer genoeg wordt het nooit echt duidelijk wat de dames dan precies in brand steken. Het is meer een soort anonieme zwarte achtergrond die in vuur en vlam wordt gezet.

Waarom niet de discotheek afbranden waar de rest van de clip is opgenomen? Ik zat er echt te hopen, maar tussen al die dansende mensen gedroeg Monrose zich opeens weer heel normaal en aangepast. Jammer hoor. Zogenaamd een risquée videoclip opnemen, en dan stoppen voordat het echt gevaarlijk wordt.

Aan de andere kant werden wij bij videoclips.blog wel erg vrolijk van die dansende flatgebouwen op de achtergrond. En die vuurscenes, hoe saai ook, zien er wel mooi uit.

En de muziek?

Monrose kan goed bluffen. Ze spelen Strike The Match net alsof het een goed nummer is. Met een snerpend sixties-orgel en een échte drummer kun je de opwinding bijna voelen. Bijna, want onder dat opwindende laagje zit een uiterst middelmatig liedje verstopt met een teleurstellend vlak refrein.

Zie ook:
- Nieuwe video: Monrose – Strictly Physical
- Nieuwe video: Monrose – What You Don't Know

Met dank aan Lea voor de tip.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Monrose – Strike the Match

  1. Lianne

    Ze kunnen inderdaad goed bluffen..
    en trouwens de achtergrond moet me erg aan die van britney denken..
    maar dit is meer een leuk liedje voor erbij op een album, niet om er een videoclip bij te maken..

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Nieuwe video: Monrose - Why Not Us | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>