Nieuwe video: Matt Pokora – They Talk Shit About Me


Stel je dit eens voor: Matt Pokora en een zangeres die zichzelf Verse noemt staan voor een witte achtergrond. Vervolgens komen honderden letters willekeurig door het beeld zweven. Net als in die ene Windows screensaver die zo populair is op kantoren. Inderdaad, die hele lelijke waarin de bedrijfsnaam, gespeld in grote glimmende 3D letters, onophoudelijk over het scherm stuitert.

Met andere woorden: deze clip ziet er niet uit. Iemand heeft zoveel mogelijk kleurtjes en lettertypes door elkaar heen gesmeten in de vage hoop dat het iets stijlvols zou opleveren, maar dat plan heeft zich duidelijk tegen hem gekeerd. Deze stijl begon tien jaar geleden al een beetje muf te ruiken. Anno 2008 kan het écht niet meer.

En de muziek?

Ik ben onder de indruk. Ook zonder oom Timbaland achter de knoppen blijkt M Pokora prima in staat een fijne popsong te schrijven. Geen nieuwe klassieker, misschien zelfs niet zo goed als zijn vorige single Dangerous, maar alleszins een lekker nummer. Stiekem klinkt het toch een beetje Timbaland-achtig, maar T.Mosley staat echt niet tussen de credits.

Zie ook:
- Nieuwe video: M. Pokora/Timbaland – Dangerous

Met dank aan Lea voor de tip.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Nieuwe video: Matt Pokora – They Talk Shit About Me

  1. Female81

    “Deze stijl begon tien jaar geleden al een beetje muf te ruiken. Anno 2008 kan het écht niet meer.”

    Misschien dachten de makers van de clip zelf dat het retrohip zou zijn. Je weet wel: Zo fout dat het weer leuk wordt. Maar misschien zijn ze daar nét te vroeg mee.

      /   Reply  / 
  2. MASIS

    Hij is goed!

      /   Reply  / 
  3. dinges

    net niet inderdaad. deed me wel een beetje aan DVNO van Justice denken, hoewel die wel retro-hip genoeg is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>