Nieuwe video: Vincent – Miss Blue


Vincent maakt een roadtrip door Amerika en is danig onder de indruk van alle mooie vrouwen die hij daar tegenkomt. Die sexy pompbediende, de leuke serveerster met dat laag uitgesneden topje… hij wil ze allemaal en, wat vooral opvallend is, zij willen hem ook allemaal! Iedere poging tot flirten wordt meteen beantwoord en voor hij het weet mag Vincent serenades zingen terwijl de vrouw van zijn dromen poedelnaakt in bad ligt.

Ja, die Vincent doet blijkbaar iets heel erg goed. Vol verbazing zat ik zijn videoclip te bekijken. Is het die tatoeage in zijn nek of toch iets anders? Net toen ik begon te overwegen om dan ook maar een baardje te kweken en mijn haar in een maf staartje te binden werd hij echter ruw wakkergeschud uit zijn dagdroom.

Het was ook eigenlijk te mooi om waar te zijn.

En de muziek?

In het begin hoor je het nog niet. Waarom Miss Blue zo'n grote hit werd in Zweden. Dat flauwe eurohouse intro, wat is daar nu zo bijzonder aan? Die rare Zweden ook altijd. Maar dan, maar dan! Maar dan komt het refrein en vallen alle stukjes op hun plaats. De zon begint te schijnen, je ziet vogeltjes bloeien, je hoort bloemetjes fluiten en je krijgt spontaan weer zin in het leven. Hoe cynisch of chagrijnig je ook bent, het is absoluut onmogelijk om weerstand te bieden aan zoveel trompetgeschal en Beach Boys koortjes. Grandioos nummer, petje af voor Vincent.

Met dank aan PINHEAD voor de tip.

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Nieuwe video: Vincent – Miss Blue

  1. HIJ

    Goed nummer!

      /   Reply  / 
  2. JP

    ik zag m net op TV :)

    Je reviewt wel veel deze week zeg :O

      /   Reply  / 
  3. MASIS

    Das alleen maar goed toch?

      /   Reply  / 
  4. S

    Geweldig liedje!

      /   Reply  / 
  5. PINHEAD

    ”je ziet vogeltjes bloeien, je hoort bloemetjes fluiten” :S haha wat een horror film

      /   Reply  / 
  6. SL

    Het is inderdaad een geweldig liedje. Krijg meteen de zomer in mn bol!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>