Nieuwe video: Marie Digby – Say It Again


Het verhaal van Marie Digby is het verhaal waar iedere amateur-muzikant op hoopt: van een zelfgemaakt filmpje in de huiskamer tot een echte videoclip. En wat voor een echte videoclip! Met de hulp van een grote groep assistenten vliegen de verschillende decors Marie om de oren.

Terwijl zij onverstoorbaar blijft zingen worden de decors om haar heen in een hoog tempo opgebouwd en meteen weer afgebroken. En dat vier minuten lang. Leuk detail: één van de decors ziet er precies zo uit als de hoes van Marie's eerste album. Ook erg inspirerend om te zien hoe gemakkelijk je de illusie van een regenwolk of een rijdende auto kunt creëren. Ongetwijfeld is het allemaal geïnspireerd door de vele razendknappe high school plays die tegenwoordig zo massaal op YouTube worden gezet. En zo is de cirkel weer mooi rond: van YouTube, via de televisie, terug naar YouTube.

En de muziek?

Het blijft een mysterie: waarom breken sommige artiesten wel door terwijl anderen hun hele leven voor vrienden en familie blijven optreden? In het geval van Marie Digby is het helemaal een mysterie: wat hoorde die platenmaatschappij in haar? Want wat het ook is, ik hoor het niet. Say It Again is een aardig liefdesliedje met een schattige tekst, maar niets dat echt speciaal of opvallend is.

Onze dank gaat uit naar Sheila voor de tip.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Marie Digby – Say It Again

  1. shira

    haar cover van Rihanna’s Umbrella is geweldig! OTf dat ze eindelijk doorbreekt!

      /   Reply  / 
  2. shira

    otf moet natuurlijk Tof zijn.

      /   Reply  / 
  3. Roos

    Ik vind hem super!:)
    Echt om happy van te worden!!

    Xx

      /   Reply  / 
  4. D-nice-one

    Ik vind haar echt super!
    Moet je eens ‘Spell’ en ‘miss invisible’ luisteren, dan verander je wel van gedachte (als het goed is :P )

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>