Nieuwe video: Selena Gomez – Tell Me Something I Don’t Know


Als er iemand in staat is een goede Assepoester-verfilming te maken dan is het de Disney Studio wel. Zou je denken. Ooit produceerden zij de beroemdste Assepoester film allertijden, hoe moeilijk kan het zijn om dat verhaal nog eens dunnetjes over te doen in de videoclip bij één van hun nieuwe tienersterretjes?

Maar zoals gewoonlijk bieden ook hier de in het verleden behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst. Disney is volledig de weg kwijt en heeft geen idee meer wat het verhaal van Assepoester zo boeiend maakt. Laten wij het dan nog maar één keer uitleggen. De enige reden dat het sprookje van Assepoester al generaties lang wordt voorgelezen is dat het ons een goed gevoel geeft wanneer een hoofdrolspeler die het eerst heel zwaar heeft weet te ontsnappen aan haar rotleven.

Mensen houden nu eenmaal van underdogs zodat ze die kunnen aanmoedigen. Maar als Selena Gomez, die in deze video de Assepoester speelt, er tijdens het schoonmaken en poetsen vervolgens uitziet alsof ze de tijd van haar leven heeft, waarom zouden we dan voor haar juichen? Ze danst en zingt zich een weg door haar huishoudelijke werk en ziet er eigenlijk uit als de gelukkigste schoonmaakster allertijden. Zelfs bij de boze stiefmoeder merk je al vanaf het begin dat ze diep van binnen een hart van goud heeft. Een overbodige en waanzinnig slecht geacteerde videoclip.

En de muziek?

Typische ongevaarlijke Disney-rock. Hoewel, mijn tenen begonnen zich wel gevaarlijk ver te krullen tijdens het onuitstaanbare rijmpje: 'Are you ready for it? – Yeah I'm ready for it!' Vreselijk. Soms ontstaat er per ongeluk een leuk liedje uit de Disney-formule, maar dit is duidelijk niet één van die gevallen.

Met dank aan Eline voor de tip.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Selena Gomez – Tell Me Something I Don’t Know

  1. JP

    Meer punten als Kate Ryan – I surrender :P

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Nieuwe video: Selena Gomez – Naturally | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>