Nieuwe video: Lenka – The Show


Het leven is krankzinnig. De beste manier om er mee om te gaan is achterover leunen en gewoon van de show genieten. Heb ik Lenka's liedje daarmee goed samengevat? Het ene moment zit je je nog op een bank in het park af te vragen waarom het leven zo ingewikkeld is, het volgende moment geef je je er aan over en beleef je ineens het ene na het andere avontuur.

Op de achterbank van de bus kun je zomaar de liefde van je leven tegenkomen. Op de fiets boodschappen doen kan een feest zijn als je maar de tijd zou nemen om van de zon te genieten en als je maar stug door blijft gaan met liedjes zingen belandt je vanzelf een keer op een podium.

Ja, The Show is waarschijnlijk de meest optimistische videoclip ooit gemaakt. Is het niet vanwege de positieve boodschap, dan is het wel vanwege Lenka's kamerbrede glimlach. En laten we ook vooral de vormgeving niet vergeten! Wat nu een optimistische videoclip is, had net zo goed een saai filmpje kunnen worden. Het komt vooral door alle geknutselde vogeltjes, zingende tomaten en zelfpoetsende tandenborstels dat het uiteindelijk zo'n onweerstaanbaar vrolijke video is geworden. Lenka is lief, het leven is mooi!

En de muziek?

Gaat het kwaliteitsoffensief uit Australië nog even door? Lenka maakt natuurlijk hele andere muziek, maar ze komt wél uit het land down under en het is wél een erg leuk nummer. Al die mensen die eerder dit jaar hebben genoten van bijvoorbeeld dat lieve liedje van Sara Bareilles, kunnen nu weer helemaal van vooraf aan verliefd worden op Lenka.

Met dank aan Stefan voor de tip.

facebook share facebook share

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Nieuwe video: Lenka – The Show

  1. Amber

    Muziek in 432Hz bekrachtigt de mens. Instrumenten zoals de Piano gebaseerd op 440Hz, vertegenwoordig emoties en zet de mens vast in hun hoofd. Door de 440Hz stemming (pitch) 8Hz te verlagen naar 432Hz verandert muziek, die eerst pijn aan je oren deed, in prachtige warme muziek waarbij je vanzelf ontspant.
    Het werkt egt de muziek klinkt mooier!
    Probeer eens
    (Zelf muziek omzetten naar 432Hz)!!!
    http://www.niburu.nl/index.php?showarticle.php?articleID=17481

      /   Reply  / 
  2. Amber

    Leuke nummer, maar niet mijn smaak.
    Ze zingt mooi en maakt er ook iets leuks van, maar ik vind het wel een wat te langdraadig nummer,.. die voor je gevoel niet stopt.

      /   Reply  / 
  3. Amber

    Muziek met als rusttoon 432Hz is transparanter, meer getekend, helderder, geeft een duidelijk te volgen muzikaal beeld de boventonen en ondertonen bewegen zich vrijer, op een rusttoon van 432Hz en kunnen zich meer vermenigvuldigen.
    Dit was wat ik even kwijt wilde.

      /   Reply  / 
  4. Lea

    TIP*********TIP*********TIP**************TIP
    @Elise

    Kom niet meer zo enthousiast af met liedjes die al lang besproken zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>