Nieuwe video: Natasha Bedingfield – Angel


Natasha Bedingfield maakte een nieuwe videoclip waar kunstenaar Roy Lichtenstein trots op zou zijn. Toegegeven, er gebeurt verdomd weinig, maar ze is wel de hele tijd omringd door striptekeningen die tot kamervullende proporties zijn opgeblazen. Net als Lichtenstein's beroemdste schilderijen.

Stripboeken zelf worden meestal niet als kunst beschouwd, maar door die afbeeldingen op te blazen, in te lijsten en in een museum te hangen maakte Roy Lichtenstein er kunst van. Gewoon door mensen te dwingen écht naar de afbeeldingen te kijken.

In contrast wordt er in Natasha's videoclip verder weinig kunst bedreven. De tekeningen zijn natuurlijk mooi, in jaren vijftig sfeer en vol mannen die beschermd worden door de engelachtige vrouwen waar de song over gaat, maar ze spelen nauwelijks een hoofdrol. Het is mooi behangpapier voor een verder nogal zouteloze clip. Natasha Bedingfield, haar klonen en een handvol muzikanten zien er allemaal verveeld uit en je hebt als kijker constant het gevoel dat zo'n sterk nummer eigenlijk beter verdient. Maar man dat behangpapier, ik wil het ook!

En de muziek?

Een sterk nummer ja. Na het ook al ijzersterke Pocket Full Of Sunshine komt Natasha met alweer zo'n liedje dat rechtstreeks in dat gedeelte van je hersenen wordt geïnjecteerd waar liedjes soms de hele dag blijven hangen. Wedden dat jij vanavond ook nog steeds ee en zjie ie el loopt te neuriën? Het is oppervlakkige popmuziek, absoluut, maar dan wel op z'n allerbest.

Zie ook:
- Nieuwe video: Natasha Bedingfield – Pocket Full Of Sunshine
- Nieuwe video: Natasha Bedingfield – Say It Again
- Nieuwe video: Natasha Bedingfield – Love Like This
- Nieuwe video: Natasha Bedingfield – Soulmate
- Nieuwe video: Natasha Bedingfield – I Wanna Have Your Babies
- Welke voormalige gospel-zangeres maakte de populairste video van week 16?

Met dank aan sofie voor de tip.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: Natasha Bedingfield – Angel

  1. Una

    Overal de lyrics erbij…

      /   Reply  / 
  2. erik

    Ik weet het, maar dit was de enige die ik kon vinden die én te embedden was én een goede geluidskwaliteit had. Probeer even door die lyrics heen te kijken ;) Over een paar dagen zal er wel een betere versie beschikbaar komen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>