Nieuwe video: Michelle Williams – The Greatest


Wat zal Michelle Williams balen dat de solo-carrière van Beyoncé zo succesvol is. Ten tijde van Destiny's Child kon ze nog gezellig meeliften op het talent van Kelly en Beyoncé, maar nu ze het helemaal alleen moet doen ontdekt ze dat dat nog helemaal niet meevalt… een leuke videoclip opnemen.

Want wat een saai gedrocht is dit geworden. De clip gaat blijkbaar over een brandweerman/rugbyspeler op wie Michelle hevig verliefd is, maar de twee komen geen enkele keer samen in beeld. Hij doet allerlei actieve dingen in de buitenlucht en zij hangt de hele clip lang lusteloos rond in haar huis. Ze zingt een beetje, doet even snel een fotoshoot en komt ondertussen vooral verveeld over.

Van de overdreven hoeveelheid witte achtergronden tot de stroperig montage, niets aan de deze videoclip wist onze aandacht vast te houden. Een diepe teleurstelling en dat geldt ook, om maar eens flink op de zaken vooruit te lopen, voor de muziek.

En de muziek?

Ja, wij waren niet echt onder de indruk van dit liedje. Niet iedere ballad hoeft zo mooi te zijn als If I Were A Boy, maar dit is gewoon vervelend. De muziek is slap, Michelle is een kleurloze zangeres en het refrein blijft niet hangen. Wat een ellende, wat een overbodige single.

Zie ook:
- Nieuwe video: Michelle Williams – We Break The Dawn

Met dank aan Val voor de tip.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: Michelle Williams – The Greatest

  1. Esmee

    Het nummer vind ik zo slecht nog niet.
    De clip vind ik ook een beetje saai…

      /   Reply  / 
  2. jules

    `wat ‘n kut stem

      /   Reply  / 
  3. Melly

    Jammer dat julie niks positief der over te zeggen hebben.
    Elk destiny’s child lid is anders en brengt der muziek uit op der eigen manier en als je een beetje zou weten over der dan zou je weten dat ze rustig is en muziek uitbrengt met een meening.
    En kom nie zo uitgebreid uitleggen hoe saai et is, het liedje is leuk klaar.
    Ben een hele grote fan van Bee en destiny’s maar single ladies van Bee bevat ook nie veel en daarover is et één en al goed.
    Doe eens normaal zeg.
    Sta eens open voor verschillende dingen. Won’t kill ya you know!!!

      /   Reply  / 
  4. gaab

    ik vind het een mooi nummer

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>