Nieuwe video: Paris Hilton – Paris For President


Paris Hilton was not amused toen presidentskandidaat John McCain haar gezicht gebruikte in één van zijn campagnefilmpjes, en ging meteen in de tegenaanval door zichzelf ook verkiesbaar te stellen. Of toch in ieder geval door daar een videoclip en een vreselijk liedje over te maken.

Alles natuurlijk met een dikke knipoog, en dat maakt Paris For President nog best een geslaagde grap. Ook de videoclip is bij vlagen niet onaardig, het had alleen wel iets uitgebreider gemogen allemaal. Eén decor en maar drie acteurs? Dat is wel een beetje karig voor één van de rijkste vrouwen in Amerika.

Waarom is die persconferentie niet gefilmd in een echt zaaltje vol journalisten? Waarom ligt Paris niet echt op het strand als ze zingt dat ze op het strand ligt? De ideeën zijn leuk maar het budget was blijkbaar iets te krap om de grappen écht goed uit te werken. Aan de andere kant: ik moest er wel om lachen dus helemaal mislukt is Paris For President nu ook weer niet.

En de muziek?

Muzikaal gaan we dit natuurlijk niet serieus nemen (wat een stem!) maar het moet gezegd dat het door Paris voorgestelde beleid verrassend verstandig klinkt: het verdrag van Kyoto vandaag nog ondertekenen, iedere vorm van marteling verbieden, homoseksuelen het recht geven om met elkaar te trouwen en het Witte Huis roze schilderen. Allemaal standpunten waarin ik me prima kan vinden. Behalve die roze verf, al ben ik daar ook niet pertinent op tegen. Als we moesten kiezen tussen Sarah Palin of Paris Hilton dan is er eigenlijk geen andere optie mogelijk: Paris for president!

Zie ook:
- Nieuwe video: Paris In Jail – The Music Video

Met dank aan JR voor de tip.

facebook share facebook share

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Nieuwe video: Paris Hilton – Paris For President

  1. David

    Haha ik moet haar toegeven dat het nummer wel verschrikkelijk catchy is :P en dan dat trompetachtige dingetje op de achtergrond.. is dat niet een soort national anthem ofzo?

    PAAAARIS FOR PRESIDENT!

      /   Reply  / 
  2. jules

    whawhah… wel grappi8g idee

      /   Reply  / 
  3. Esmee

    Het lijkt wel ofik Barbie hoor zingen :P
    Opzich wel grappig

      /   Reply  / 
  4. Eefjjuhh

    Het is echt niks…
    maar vind paris wel ietsjes beter zingen dan die mannen :P

      /   Reply  / 
  5. renate

    nou eefjjuhh
    die heeft hij dus al wel
    eeuwen geleden gedaan

      /   Reply  / 
  6. JR

    ‘global warming is totally not hot’ :D Ik vind het best hilarisch dat ze met haar blonde imago kan lachen en het terwijl toch over iets serieus kan hebben :p

      /   Reply  / 
  7. Samantha

    Ik je kan lullen wat je wild maar , ze flikt het wel weer . het is zo’n gaar nummer dat het gwn leuk is .

    echt Great job paris

      /   Reply  / 
  8. Eefjjuhh

    nou sorry renate…
    ik kan niet alles bijhouden..

      /   Reply  / 
  9. Lianne

    Haar stem moet me aan jaren geleden denken, in de tijd van AQUA :’), maar goed.. na de verkiezingen luistert er toch niemand meer naar..

      /   Reply  / 
  10. ..

    Haha dat muziekje alleen al xD

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>