Nieuwe video: Robin Thicke – The Sweetest Love

Videoclips opnemen wordt door veel artiesten ervaren als een vervelende verplichting, maar niet alle video’s zijn natuurlijk even erg. Voor The Sweetest Love hoefde zanger Robin Thicke alleen maar een beetje te knuffelen met supermodel Jessica White. Wij kunnen ons vervelendere manieren voorstellen om ons geld te verdienen!


De beeldkwaliteit is niet geweldig, maar we gokken dat Robin het daarmee vooral ‘echt’ wilde houden. Een filmpje dat er niet zozeer uitziet als een videoclip, maar meer als de zelfgemaakte homevideo van een verliefd stelletje.


Niet het soort homevideo dat je later aan je schoonouders laat zien, maar toch, het beroerde camerawerk geeft de clip inderdaad een intimiteit die er met een professionele uitwerking waarschijnlijk niet was geweest.


I’ve got the sweetest job, there ain’t nothing sweeter…


Eén en ander wordt afgewisseld met beelden van Robin Thicke achter zijn lichtgevende piano en dat contrast werkt redelijk goed. Deze scenes zijn gelukkig wel professioneel geproduceerd.

(Klik hier als de video niet werkt).

En de muziek?

Robin Thicke blijft één van de betere zangers van het moment en The Sweetest Love is een sfeervolle pianoballad. En hoewel wij meestal niet zo’n fan zijn van popmuziek door een compleet orkest (het klinkt soms wat overgeproduceerd), we moeten toegeven dat het in dit nummer erg smaakvol gebeurt. Het geeft de muziek een warme gloed die vast nog heel wat romantische diners van heel wat verliefde stelletjes net dat beetje extra gaat geven.

Zie ook:
- Nieuwe video: Robin Thicke – Magic

Met dank aan Lea voor de tip.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Robin Thicke – The Sweetest Love

  1. Darx

    ‘I’ve got the sweetest job, there ain’t nothing sweeter…‘

    job?

    mkee :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>