Nieuwe video: Mariah Carey – Right To Dream

Je wist het misschien nog niet, maar Mariah Carey heeft een film gemaakt. Hij heet Tennessee en hij gaat volgend jaar in première. De film gaat over twee broers die op zoek zijn naar hun vermiste vader. Onderweg komen ze Mariah Carey’s personage tegen die op de vlucht is voor haar agressieve echtgenoot. Plus, één van de broers heeft leukemie. Alsof het verhaal nog niet dramatisch genoeg was.

Uiteraard verzorgt Mariah Carey zelf de soundtrack en Right To Dream is daarvan de eerste single. Want zelfs al is het leven van Krystal (Mariah’s personage) anders gelopen dan ze had gehoopt, ze heeft nog altijd het Recht Om Te Dromen over een betere toekomst.

Al kijkend naar deze videoclip kreeg ik het gevoel dat ik eigenlijk al niet eens meer naar de bioscoop hoef. Alle belangrijke scenes uit de film zitten er al in. Inclusief de secondenlange pijnlijke stilte als Krystal’s echtgenoot onverwacht komt kijken naar één van haar optredens. Niks voor mij, zo’n sentimentele tranentrekker, maar Mariah kennende zal er ongetwijfeld toch weer een miljoenenpubliek op af komen.

En de muziek?

In het verleden heb ik Mariah Carey vaak bekritiseerd om haar overgeproduceerde muziek, maar dit is dan weer het andere uiterste. Met alleen een akoestische gitaar gaat Mariah helemaal ‘back to basic’. Dat zou ze vaker moeten doen. Alleen de volgende keer wel met een beter liedje aub. Right To Dream is zo saai opgebouwd dat ik amper verschil hoor tussen couplet en refrein. Beter dan haar reguliere singles, maar nog steeds niet goed genoeg.

Zie ook:
- Nieuwe video: Mariah Carey – I Stay In Love
- Nieuwe video: Mariah Carey – I’ll Be Loving U Long Time
- Nieuwe video: Mariah Carey – Bye Bye
- Nieuwe video: Mariah Carey – Touch My Body

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Mariah Carey – Right To Dream

  1. Jules

    woow wat ziet ze er oud uit met wat minder make-up:O

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>