Nieuwe video: Demi Lovato – La La Land

Hè bah. Bij Britney Spears kregen we tenminste nog een paar zorgeloze albums voordat ze begon te zeuren over hoe vervelend het is om beroemd te zijn. La La Land is pas de tweede single van Demi Lovato en blijkbaar heeft de jonge zangeres er nu al genoeg van. Dat belooft wat.

We hebben ons er al vaker over verbaasd op deze site: een nieuwe hitsingle uitbrengen is een hele inefficiënte manier om dat probleem op te lossen. Als al die gekwelde artiesten het echt zo zwaar hebben is het misschien een beter idee om – en dit klinkt misschien gek – gewoon geen videoclips meer te maken? Er een liedje over schrijven (en het vervolgens ook nog uitbrengen op single) is bijna net zo onzinnig als vechten voor vrede of barbecueën voor vegetarisme.

Maar vooruit, Demi heeft het dus zwaar. Ze kan er niet meer tegen: al die fotografen die haar de hele dag achtervolgen, tijdschriften die vinden dat ze geen sneakers onder een jurk mag dragen en de eindeloze kwelling van urenlang in de make-up stoel zitten. Arme arme arme Demi. We zouden bijna medelijden met haar krijgen. Het moet verschrikkelijk zijn om te doen waar al je fans van dromen en er ook nog bakken geld mee te verdienen.

En de muziek?

Muzikaal blijft Demi Lovato net iets te interessant om ook haar muziek achteloos opzij te schuiven. Haar twee singles schreef ze met behulp van de Jonas Brothers en ze klonken allebei beter dan waar die broertjes op hun eigen album mee op de proppen komen. Goeie melodieën, leuke popmuziek. Het probleem zit hem vooral in de Disney-productie die alle stekels gladstrijkt en zorgt dat de muziek nooit eens echt kan knallen. Wij zeggen: dumpen dat label en zo snel mogelijk een serieus album opnemen!

Zie ook:
- Nieuwe video: Demi Lovato – Get Back

Met dank aan JP voor de tip.

facebook share facebook share

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Nieuwe video: Demi Lovato – La La Land

    1. ik

      ohnee foutje, die is al vet oud… haha

        /   Reply  / 
  1. RS

    Ze lijkt op Lexie van Grey’s Anatomy op een of andere manier. En idd, het liedje is te braaf.

      /   Reply  / 
  2. Roxanna

    Wel een leuk nummertje maar ik vond Get Back beter.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>