Nieuwe video: Jason Mraz/Colbie Caillat – Lucky

De nieuwe video van Jason Mraz en Colbie Caillat ziet er mooi uit. Mooie landschappen, tropische stranden, een stad met fraaie Europese architectuur… de locaties zijn allemaal erg goed gekozen. Bovendien heeft Jason zich voor de gelegenheid opvallend netjes gekleed en Colbie ziet er ook al erg appetijtelijk uit in haar witte zomerjurk.

Het is alleen wel heel erg jammer dat de twee artiesten geen enkele keer samen in beeld komen. Daar zijn ongetwijfeld tientallen redenen voor te verzinnen (andere verplichtingen, tegenstrijdige tourschema’s en meer van dat soort smoesjes), maar ondertussen zitten we hier nu wel met een romantisch duet waar de zanger en de zangeres elkaar niet eens in de ogen kunnen kijken. Nogal een gemiste kans, als je het ons vraagt.

En de muziek?

Wie had gedacht dat deze twee stemmen elkaar zo goed zouden aanvullen? Jason Mraz en Colbie Caillat, twee artiesten die wij uit onszelf nooit met elkaar in verband hadden gebracht, namen samen dit zomerse liedje op. Hij zingt een paar regels, zij zingt een paar regels en dan komen hun stemmen op vanzelfsprekende wijze bij elkaar voor een bedrieglijk simpel refrein. Lang nadat de muziek al is weggestorven klinkt die melodie nog steeds na in onze oren. Van dit nummer zijn we voorlopig nog niet af.

facebook share facebook share

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Nieuwe video: Jason Mraz/Colbie Caillat – Lucky

  1. Johnny

    oef wat is die mraz achteruit gegaan op zn laatste album.. tijd om een nieuwe oernederlandse productie te bespreken erik?

    De Staat – The Fantastic Journey of The Underground Man

    http://www.youtube.com/watch?v=vLrslkB1pG8

      /   Reply  / 
  2. Willem

    Ge-wel-dig nummer, heerlijk om naar te luisteren. En de stemmen van Jason Mraz en Colbie Caillat kleuren zo mooi bij elkaar.

      /   Reply  / 
  3. Lea

    T-Pain/Chris Brown – Freeze

    http://www.youtube.com/watch?v=iGJ5QAc4edQ

    De videoclip heeft ongeveer dezelfde thema als de 2 voorgaande video’s van T-Pain,die jij o zo geweldig vond.Alleen vind ik deze minder geslaagd.De “magie” is uitgewerkt.Alsnog leuk hoor.
    Misschien kan je beter wachten met het bespreken van de videoclip totdat er ene op youtube verschijnt met “High Quality”,want deze is echt bagger.

      /   Reply  / 
  4. Paz

    Ben al jaren fan van Mr.A-Z, maar dit is echt het slechtste nummer dat hij ooit heeft uitgebracht (en dan is het nog steeds redelijk goed). Veel te zoetsappig…jammer dat dit een single is geworden.

      /   Reply  / 
  5. JB

    Ik vind het album van jason mraz echt goed. Met Butterfly en Lucky als hoogtepunten. Maar het oudere werk ken ik ook niet:X

      /   Reply  / 
  6. RS

    Persoonlijk vindik Jason Mraz top! Jammer dat juist dit liedje, het liedje wat ik niet kan uitstaan, een single is geworden.

      /   Reply  / 
  7. Olivier

    Booooooooriiiiiiiing

      /   Reply  / 
  8. Florence

    Echt een heerlijk nummer.. echt een nummer dat je luistert als je in de zon in het park zit.

    Love it!

      /   Reply  / 
  9. Anonymous

    Toen ik de singles van Colbie en Jason hoorde dacht ik al meteen dat hun stemmen bij elkaar zouden passen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>