Nieuwe video: Keyshia Cole – You Complete Me

Keyshia Cole heeft een video gemaakt bij haar romantische liefdeslied You Complete Me. Het werd uiteraard een mierzoete clip die perfect past bij het onderwerp. De video speelt zich grotendeels af op een bruiloft waar twee innig verliefde mensen afscheid nemen van hun familie om samen op huwelijksreis te gaan.

En dat is het. Er zijn geen onaangename verrassingen en geen onverwachte wendingen. Er wordt niet vooruitgeblikt op de scheiding tien jaar later en niemand komt onrust stoken op de bruiloft. Alles is perfect en niets of niemand kan het idyllische geluk verstoren.

Spannend is natuurlijk anders, maar we kunnen You Complete Me moeilijk mislukt noemen. Wij twijfelen er niet aan dat dit precies de blije ongecompliceerde videoclip is die Keyshia Cole graag wilde maken en die haar fans graag willen zien. Die missie is geslaagd en iedereen die op zoek is naar drie minuten zorgeloos zwijmelen kan hier zijn of haar hart ophalen.

En de muziek?

En het klinkt nog best okee ook. Een mooie ballad die Keyshia veel ruimte geeft om ons eraan te herinneren wat een goede zangeres ze eigenlijk is. Alle scherpe randjes zijn natuurlijk vakkundig weggeslepen zoals dat blijkbaar hoort in de R&B scene. Onze smaak is dat niet, maar de doelgroep zou het niet anders willen.

Met dank aan Val voor de tip.

facebook share facebook share

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Nieuwe video: Keyshia Cole – You Complete Me

  1. Sofie

    De clip heb ik niet gezien want die is al weggehaald. Maar het nummer is niet onaardig.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Een eerbetoon aan Dougal Wilson | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>