Nieuwe video: Pistol Youth – In My Eyes

Als je vandaag maar één videoclip bekijkt, zorg dan dat het deze is. Amerikaans indiebandje plakt hun eigen gezichten over de hoofden van eighties sitcom The Golden Girls. Hilariteit is het gevolg. Mis het niet!

Verder niets op aan te merken. De uitvoering is vlekkeloos. Er is zelfs gedacht aan wat authentieke VHS-storing aan het begin en het einde van de clip, alsof we daadwerkelijk kijken naar een ouderwetse videoband met een twintig jaar oud tv-programma erop. Respect voor regisseur Isaac Rentz, die wekenlang bezig is geweest om alle gezichten frame voor frame passend te maken.

En de muziek?

Laten we hopen van niet, maar mocht de tourbus van Weezer morgen verongelukken dan kan Pistol Youth probleemloos hun plaats in nemen. Datzelfde logge gitaargeluid, net zo’n goed oor voor melodie en nu dus zelfs een videoclip gebaseerd op een oude sitcom (Buddy Holly anyone?). We kwamen hier voor de videoclip maar nu houden we er ook nog een aardig bandje aan over om fan te worden.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Pistol Youth – In My Eyes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>