Nieuwe video: Natalia – All Or Nothing

In Nederland dreigt een terrorist diverse doelwitten op te blazen. De geheime dienst weet achter zijn identiteit te komen, maar kan hem niet grijpen. Bij toeval komen ze erachter dat de terrorist een tweelingbroer heeft, en als laatste redmiddel besluiten ze hem uit te spelen tegen zijn kwaadaardige broer. De tweelingbroer in kwestie is echter de homoseksuele modeontwerper Francois van Vliet, die meer fout lijkt te doen dan goed.

Het script voor de nieuwe film van regisseur Tim Oliehoek (Vet Hard!) klinkt weer heerlijk bizar, wij gaan ons erop verheugen. Ondertussen brengt de Vlaamse zangeres Natalia Druyts alvast de titelsong op single uit. De videoclip bij het nummer All Or Nothing doet iets dat helaas nog maar veel te weinig titelsong-van-een-film-clips doen.

De muziekvideo is uiteraard tot de nok toe gevuld met scenes uit de film, maar het aardige hier is dat de videoclipscenes met Natalia zijn gemonteerd alsof ze een onderdeel zijn van de film. Natalia verschijnt oa op een computermonitor in het politieburo en haar oranje sportwagen zorgt voor een paar heftige ongelukken. Het zijn kleine details, maar ze maken All Or Nothing net iets meer dan de gemiddelde videoclip bij een titelsong.

En de muziek?

Tot voor kort (twintig minuten geleden) hadden wij nog nooit van Natalia gehoord en we durven te wedden dat dat geldt voor de meeste Nederlanders. Na het horen van All Or Nothing vragen wij ons af: hoe komt dat eigenlijk? Ze is een Idols-sterretje (pardon Vlaamse vrienden, een Idool-sterretje), maar dat zou je aan de hand van deze pittige soulmuziek niet zeggen. Wat een stem! Ook de muziek swingt dat het een aard heeft, maar het is vooral Natalia zelf die ons omver blaast. Hopelijk zorgt deze titelsong voor een welverdiende Nederlandse doorbraak.

Met dank aan MichielV voor de tip.

facebook share facebook share

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Nieuwe video: Natalia – All Or Nothing

      1. Erik Auteur

        Ha! Daar heb je me mooi betrapt. Ik had de link totaal niet gelegd… was dat vorige liedje eigenlijk alweer vergeten. Ik vind deze nieuwe single, nu ik de I Survived You nog eens terugluister, ook een stuk memorabeler!

          /   Reply  / 
  1. vinn

    Katdaluna – Unstubble
    Pink – Please dont leave me
    zijn ook uit

      /   Reply  / 
  2. Kars

    Nu had ik mijn tip per ongeluk als een antwoord gegeven op iemand anders zijn reactie, beetje raar0_0 Nogmaals dan:

    GOUDEN tip:

    Eugene Mcguinnes – Fonz
    http://nl.youtube.com/watch?v=Q_NOLBv0OlU

    Daar kan ik nou van genieten;)

      /   Reply  / 
  3. Rini de Rooij

    Die man op die foto is net Paul de Leeuw. Dat wou ik toch even kwijt.

      /   Reply  / 
    1. Kars

      No shit, Sherlock:P

        /   Reply  / 
  4. Pingback: Een eerbetoon aan Dougal Wilson | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>