Nieuwe video: The Saturdays – Issues

Als The Saturdays naar buiten gaan met hun paraplu’s doen ze dat niet omdat het regent (serieus, het regent niet in die scene), maar alleen om hun zorgvuldig opgebouwde imago in stand te houden. Je moet weten dat deze zangeressen in al hun videoclips, persfoto’s en albumhoezen een eigen kleur hebben – dezelfde vijf kleuren die je hier ook ziet terugkeren in hun paraplu’s.

Zo, nu weet je dus meteen waar de prioriteit ligt bij The Saturdays. Dit is typisch zo’n band die éérst is samengesteld op basis van fotomateriaal. Pas als een kandidaat mooi genoeg was begonnen de producers zich af te vragen of ze eigenlijk ook een beetje kon zingen. En dit is het resultaat. Een etnisch verantwoorde mix van vijf bloedmooie meisjes die altijd zijn gekleed in hun vijf vaste kleuren.

Voor de opnames van deze videoclip is er een strandhuis gehuurd, maar dat was eigenlijk zonde van het geld. Vrijwel iedere scene is een close-up van één van de zangeressen (curieus genoeg komen ze bijna nooit samen in beeld) die haar stinkende best doet om er zo mooi mogelijk uit te zien. Ze hadden Issues kunnen filmen op een industrieterrein en het resultaat was precies hetzelfde geweest.

En de muziek?

Wie zou de doelgroep zijn van deze muzak? Mensen die van onopvallende achtergrondmuziek houden waarschijnlijk. Van die liedjes die de stilte opvullen terwijl je je huiswerk maakt zonder dat je het gevaar loopt dat er daadwerkelijk iets blijft hangen. De muziekcomputer van Sky Radio (eigenlijk gewoon een iPod die voor eeuwig in de shuffle-stand staat) zal er blij mee zijn, maar echte muziekliefhebbers hebben hier niks te zoeken.

Met dank aan Stefan voor de tip.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: The Saturdays – Issues

  1. Stefan

    De videoclip is idd wel erg saai:P Maar vind de muziek niet zo heel slecht:) Maar hoop nog altijd dat ze Work uitbrengen;)!

      /   Reply  / 
  2. Sab

    Ze konden beter Work of Keep Her uitbrengen … xD

      /   Reply  / 
  3. Stefan

    Nee niet Keep her, die gaat snel vervelenXD haha
    Maar Work is idd wel een goede volgende single vind ik:P

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Nieuwe video: The Saturdays - Just Can’t Get Enough | Videoclips

  5. Roxanne

    Ik vind het een super mooi liedje.Ik vind ook dat zij ook super mooi zingen.En dat zij allemaal een eigen kleur hebben vind ik prachtig en apart een keer iets anders.Ik hou niet van muziek maar dit is de eerste keer dat ik een liedje mooi vond.En ik heb er al heel wat gehoord.En ik ben heel kies keurig als het om muziek gaat. Dus ik hoop dat the saterdays nog veel liedjes gaan maken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>