Nieuwe video: Kim Leoni – Medicine

Het voordeel van een high speed camera is dat zelfs de meest banale dingen er in slow-motion mooier uitzien (ja inderdaad ja, slow-motion beelden worden gefilmd met een high speed camera – leg dat mysterie maar eens voor aan je natuurkunde leraar). Stampen in een plas met water bijvoorbeeld. Normaal gesproken krijg je er alleen een natte broek van, maar in slow-motion zien al die rondvliegende spetters er lekker dramatisch uit.

Het nadeel van een high speed camera is dat er iedere week gemiddeld zes nieuwe videoclips uitkomen die gebruik maken van zo’n ding. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle films (explosies knallen harder in slow-motion) en reclamespotjes (eten ziet er lekkerder uit in slow-motion) die óók met een high speed camera worden gefilmd.

Waar het op neerkomt is dit: het slow-motion gestamp in waterplassen tijdens Medicine doet ons helemaal niks meer. We hebben het al te vaak gezien. En dan is de rest van de video ook nog eens ontzettend oninteressant. Kim Leoni en een paar andere meisjes die poseren met hun voeten in het water en op hun neus een dure zonnebril, over dat concept kan onmogelijk langer dan een paar minuten zijn nagedacht.

En de muziek?

Wel een lekker nummer trouwens. Vernieuwend kunnen we de muziek van Kim Leoni niet noemen, maar dit nummer zit qua spanningsopbouw wel erg goed in elkaar. Menig dansvloer zal hier ongetwijfeld enthousiast op los gaan.
(Wel een nietszeggende tekst trouwens: ‘Everybody is looking for what they want.‘ Nee, echt? En wij maar denken dat iedereen op zoek was naar dingen die ze niet wilden).

Met dank aan PINHEAD voor de tip.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Kim Leoni – Medicine

  1. CJ13

    vergis ik mij of geef je gemiddeld meer sterren dan voorheen… de clip is niet bijzonder maar toch nog 2,5 ster..

      /   Reply  / 
  2. PINHEAD

    lekker nummer + best mooie clip

      /   Reply  / 
  3. RS

    Ik vind het wel een leuk liedje, maar weer hetzelfde als zoveel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>