Nieuwe video: The-Dream – Rockin’ That Thang

The-Dream stelt teleur met een wel heel erg simpele videoclip voor zijn nieuwe single Rockin’ That Thang. Al het budget is blijkbaar opgemaakt aan het huren van ‘s werelds grootste monitor. En toen dat gigantische lichtscherm er eenmaal stond wisten The-Dream en regisseur Ray Kay niets beters te verzinnen dan er wat meisjes voor te laten dansen.

We snappen dat Rockin’ That Thang niet het meest diepzinnige lied is dat The-Dream ooit heeft geschreven, maar kom op. Kom op! Dit is wel een hele magere manier om de muziek uit te beelden. Zo’n monitor is leuk om bij je te hebben op een wereldtournee, maar ga er alsjeblieft geen videoclips mee opnemen.

En de muziek?

Ook zo genoten van Single Ladies (Put A Ring On It)? Umbrella? Moving Mountains? Allemaal nummers waar The-Dream aan heeft meegeschreven. Hij is niet één van de bekendste, maar wel één van de betere producers van het moment. En toevallig beschikt hij ook nog eens over een geweldige stem. Rocking’ That Thang voelt als een onbenullig tussendoortje zonder enige diepgang, maar zelfs tussendoortjes zijn bij deze man de moeite waard. Sterke beats, een goede melodie en zoals altijd ijzersterk gezongen.

Zie ook:
- Nieuwe video: The-Dream – Falsetto
- Nieuwe video: The Dream/Young Jeezy – I Luv Your Girl

Met dank aan QS voor de tip.

facebook share facebook share

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “Nieuwe video: The-Dream – Rockin’ That Thang

  1. Jules

    misschien wel een goede producer maar echt eenkut stem… pfft… de iritante stukjes in cookie jar heeft hij ook veroorzaakt|-(

      /   Reply  / 
  2. Sven

    Hij heeft helemaal geen kutstem zeur niet zo!

      /   Reply  / 
  3. Stefan

    Die van The Saturdays idd! Had ik ook al aangeraden;)!

      /   Reply  / 
  4. renate

    ojaa die stukjes van radio killa killa zitten ook in cookie jar, ik zat al te denken waarvan in het eerder had gehoord..

      /   Reply  / 
  5. Radiokilla

    @renate
    dat zegt ie altijd bij een track waar ie aan mee heeft gewerkt;D
    want hij is gewoon geniáál, super nummer. net zoals deze van J.Holiday:
    http://www.youtube.com/watch?v=sPnwHnBFjg4

    it’s yours

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>