Nieuwe video: EliZe – Can’t You Feel It

EliZe is terug met deze degelijke nieuwe videoclip. Met op haar iPod een exemplaar van dit nummer zien we haar hardlopen door het Amerikaanse landschap (jaja, het mocht wat kosten). De hardloop-scenes worden afgewisseld met een paar dansscenes waarvoor internationaal bekende dansers zijn uitgenodigd.

Het resultaat ziet er vooral heel erg professioneel uit. Een beetje teleurstellend eigenlijk. De missie was ongetwijfeld om op MTV overeind te blijven tussen al het dure Amerikaanse geweld. Daar is Can’t You Feel It in geslaagd, maar tegelijkertijd gebeurt er hier zo weinig dat het moeilijk is om echt opgewonden te raken.

Een degelijke muziekvideo dus, keurig volgens de standaard formule. Niemand hoeft zich hier voor te schamen, maar we kunnen ons ook niet voorstellen dat één van de medewerkers hier later met overdreven warme gevoelens aan terugdenkt.

En de muziek?

Het blijft lastig om het succes van EliZe te verklaren. Het klinkt altijd best goed wat ze doet, maar een eigen geluid heeft de zangeres nooit gehad. Niemand kan zich aan een nummer als Can’t You Feel It een buil vallen en we kunnen ons voorstellen dat het vooral in de club lekker wegluistert, maar tegelijkertijd gebeuren er (ook in Nederland) zoveel spannendere dingen. Waarom worden dan juist de liedjes van EliZe telkens weer opgepikt?

Zie ook:
- Nieuwe video: EliZe – Hot Stuff
- Nieuwe video: EliZe – Lovesick

Met dank aan Willem voor de tip.

facebook share facebook share

32 Reacties // Reageer

32 thoughts on “Nieuwe video: EliZe – Can’t You Feel It

  1. sa.

    Internationaal bekende dansers? Dat zijn Giannini en Timor van so you think you can dance. Vraag me af hoe internationaal bekend die zijn. Maar dat betekend niet dat ik het erg vind om ze te zien dansen. Scoort Elize dus wel pluspunten mee.
    En ach het nummer vind ik wel leuk, maar ergens is het altijd zo save bij haar.

      /   Reply  / 
  2. shira

    Haha het zijn inderdaad Gianinni en Timor..zoals ik al vertelde toen ik deze clip tipte;) Maar ach laat dat internationale maar staan..dat gaat vast en zeker binnenkort gebeuren :P

    groetjes!

      /   Reply  / 
  3. Shira

    haha het zijn inderdaad Gianinni en Timor van SYTYCD. (zoals ik al vertelde toen ik deze clip tipte)
    Maar laat de internationaal maar staan..dat gaat vast en zeker binnenkort gebeuren ;)

      /   Reply  / 
    1. Shira

      oops sorry 2 keer..ging iets fout geloof ik ;)

        /   Reply  / 
  4. David

    Ik vind het echt een leuk nummer :D

      /   Reply  / 
  5. MASIS(DE ECHTE)

    @ Nikkie, Lea & Archie:

    Ik had de nieuwe lady gaga al getipt;)

    beter kijken;)

      /   Reply  / 
  6. Lea

    Ik had je link wel gezien hoor Masis.Ik had gwn een youtube link geplaatst zodat de video naar hier zou kunnen worden geplaatst:)

    Wees gerust hoor, jij zal vast wel met de “met dank aan.. voor de tip” lopen ;)

      /   Reply  / 
  7. Stefan

    De nieuwe videoclip van Maria Mena is – gezien de andere clips van haar – gerust apart te noemen. Neem eens een kijkje :-) ik ben benieuwd naar een eventuele review.

    http://youtube.com/?v=Z58mYQx4rKI&fmt=18

      /   Reply  / 
  8. Klont

    fuck wat is dit nummer gejat van Starlight

      /   Reply  / 
  9. Jules

    bllegghhh

      /   Reply  / 
  10. barry

    het enige wat elize overeind houdt is dat ze er verdomde goed uitziet.
    Muzikaal brengt het niks vernieuwends, voegt noppes toe. Ik vind het ook erg jammer dat er een zogenaamd amerikaanse clip gemaakt is, wat willen ze daar nou mee bereiken?

      /   Reply  / 
  11. Graziella

    Als je hier niet blij van wordt, weet ik het ook niet meer. Heerlijk nummer. Soms hoeft het niet ingewikkeld te zijn om lekker weg te luisteren.

      /   Reply  / 
  12. barry

    Ik heb het idee dat er meer in elize zit… Ik heb het idee dat ze in de verkeerde scene zit. Wellicht moet ze een wat alternatievere invalshoek proberen, wat minder gelikt en commercieel.

      /   Reply  / 
  13. Milou

    flop nummer

      /   Reply  / 
  14. L3R0Y

    Lekker nummer weer :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>