Nieuwe video: Lil Mama – Truly In Love

Met Truly In Love laat Lil Mama zich van een hele andere kant horen (een stijlvol jaren vijftig geluid met jazz-invloeden!), en de videoclip gaat daar helemaal in mee. In een stijlvolle nachtclub geeft Lil Mama een beschaafd optreden met vier danseressen en een keurig achtergrondkoor.

Is dit echt hetzelfde brutale meisje dat twee jaar geleden al graffiti-spuitend en kontschuddend onze levens binnen kwam rijden in haar knalroze barbie-mobiel? Ongelooflijk hoe iemand kan veranderen. En nog ongelooflijker hoe overtuigend het allemaal is. De setting van Truly In Love ziet er geen moment uit als een goedkope gimmick. Het is alsof Lil Mama deze show al jarenlang opvoert.

Het publiek (allemaal in authentieke jaren vijftig kleding) knikt en fingersnapt enthousiast mee met de muziek. Iedereen heeft een goede tijd en voor de finale trekt Lil Mama zelfs één man op het podium voor een spetterende dans. Truly In Love kan alleen maar omschreven worden als een prima show – zowel voor het publiek in de zaal als de kijkers thuis.

En de muziek?

Ze lijkt wel een kameleon die moeiteloos van de ene muzikale stijl overschakelt naar iets compleet anders. Knap hoor. En al haar singles, van Tour Bus tot L.I.F.E. en nu dit nummer, zijn allemaal afkomstig van haar debuutalbum Voice of the Young People. Dat lijkt ons dan een behoorlijk schizofrene plaat, maar we zijn wel onder de indruk van zoveel diversiteit. Truly In Love is waarschijnlijk onze favoriete Lil Mama-single tot nu toe.

Zie ook:
- Nieuwe video: Avril Lavigne & Lil Mama – Girlfriend Remix
- Nieuwe video: Lil Mama – I’m What It Is (Strike A Pose)
- Nieuwe video: Lil Mama – L.I.F.E. What It Is (Strike A Pose)
- Nieuwe video: Lil Mama – G-Slide (Tour Bus)

Met dank aan ..Naamloos.. voor de tip.

facebook share facebook share

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Nieuwe video: Lil Mama – Truly In Love

  1. JP

    Ze blijft meer een rapster voor mij.
    Sinds ik haar liedje LIPGLOSS hoorde enzo.

    Ik vind haar zangstem niet echt speciaal ofzo…
    Maar ieder zo zn mening.

      /   Reply  / 
    1. Shira

      jeetje dat nummer van Maria Mena is alweer “oud”..raar dat er nu pas een video bij is..Ken dat nummer al minimaal een half jaar. Maar de video is inderdaad het bekijken waard!

        /   Reply  / 
      1. Stefan

        Het nummer is misschien al wat langer bekend omdat het tijdens de concerten in 2006 al gespeeld is, het is pas eind september op een album verschenen. Nu dus de single ;-)

          /   Reply  / 
        1. Shira

          Thanks dat was het:P.. ik heb het inderdaad tijdens haar concert gehoord.kon het al niet plaatsen:P al met al: ik vind het een fijn nummer!

            /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>