Nieuwe video: Nikki – What Did I Do

We hadden gehoopt deze clip over te slaan, maar daar waren de lezers van videoclips.blog duidelijk niet van gediend. Op veler, veler, veler (!) verzoek daarom alsnog: de meest recente videoclip van Nikki waarin de Idols-winnares het net heeft uitgemaakt met haar vriend.

En wat zie je dan op iedere straathoek? Juist ja, verliefde stelletjes. Gelukkige mensen die van elkaar houden en allemaal jongens die sprekend op haar ex lijken. De schrik slaat Nikki om het hart. Was het wel echt zo verstandig om die relatie te verbreken? Of heeft ze zojuist een gigantische vergissing gemaakt? Wat heb ik gedaan? What Did I Do!?

In de bar van Hotel Florida gebeurt uiteraard het onvermijdelijke: ze loopt haar ex-vriend tegen het lijf. Hij doet eigenlijk heel normaal, maar waarom reageert Nikki dan alsof ze zojuist een spook heeft gezien? En waarom kijkt ze zo verschrikt als ze later op een stationsklok ziet dat het al tien voor half elf is? Voor een videoclip die zo helder en overzichtlijk begon laat What Did I Do ons op het eind achter met meer vragen dan antwoorden.

En de muziek?

Wel een aardig liedje. Voor Nederlandse Idols-begrippen misschien zelfs spectaculair, maar uiteindelijk klinkt What Did I Do toch iets te braaf. Hoe lekker dat geluid (softrock met een hoofdrol voor de piano) op het eerste gehoor ook klinkt, we worden er uiteindelijk toch niet echt warm of koud van. Doe ons dan maar liever nog maar een keer dat beschaafd rockende hitje Bring Me Down.

Met dank aan Kim, PINHEAD, CREEP, Willem, steentje en amber voor de tip!

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Nikki – What Did I Do

  1. Peter

    Top nummer. Nikki is gewoon the best!

      /   Reply  / 
  2. raymon

    wat een kut nummer en dat zelfde geldt voor het clip, ze moet gewoon stoppen die trut.

      /   Reply  / 
    1. Lina

      WHAT DID SHEEE DOOO???

        /   Reply  / 
  3. steentje

    Leuk nummer,vooral als je het vaker hoort

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>