Preview: Beyoncé – Ego

This is the actual choreography by Sheryl Murakami for Beyonce ‘s upcoming music video “EGO” featuring KANYE WEST. I repeat, this is not the actual video — so ofcourse changes will be made, but this is the actual choreography; so If I read in my comments “THIS AINT EVEN THA VIDEO” — I’m gonna flip a shit and ban your dumb ass from my channel.

Dat u het maar even weet. Of dit ook écht de choreografie is van Beyoncé’s nieuwe clip? Wie zal het zeggen. Hooguit Sasha Fierce zelf, als de video eenmaal officieel uitkomt. Voor wat het waard is: wij vinden het er al best Beyoncé-achtig uitzien.

En dit – het filmpje hieronder – schijnen dan weer vier foto’s te zijn van de eigenlijke videoclip. Vergaap jezelf alvast aan Beyoncé sexy glitterjurk. Alleen is meneer Kanye West in deze foto’s dan weer nergens te bekennen. Hoe authentiek dit allemaal is, dat is op dit moment dus nog anyone’s guess. (Suf liedje trouwens, laten we hopen dat hij groeit als je ‘m vaker hoort).

Met dank aan Shira voor (allebei) de tips!

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Preview: Beyoncé – Ego

  1. LOVEGAME

    ik luisterde dit liedje al voor de videoclip en het blijft gewoon een goed nummer! Dus het verbaast me niks dat ze het gekozen heeft om uit te brengen.

      /   Reply  / 
  2. Mickey

    Dit vind ik inderdaad ook een van de betere numers van haar nieuwe CD. Bij deze snap ik tenminste dat ze er een single van maakt, in tegenstelling tot “Diva”. Alleen snap ik niet zo goed waarom dit nummer op de Sasha Fierce kant staat en niet op de Beyoncé kant…

      /   Reply  / 
  3. vinn

    Gemengde gevoelens want het klinkt lekker maar iets te traag. Maar dit is ook niet de singleversie die je hoort aangezien je ook geen Kayne West hoort.

      /   Reply  / 
  4. Lea

    Het is een goed nummer!!Die demo video is wel raar hoor :s
    En de versie met kanye west kan je al beluisteren als je het even youtubet.Maar geloof me Kanye voegt geen lote toe.Hij verkracht het zelfs een beetje.Hij rapt echt lomp in dat nummer.

      /   Reply  / 
  5. charmaine

    de choreografie in het bovenste filmpje gebruikt ze ook in haar de dr nieuwe tour
    http://www.youtube.com/watch?v=c9EUHx3gsmU
    dus dat zal dan ook wel de choreografie voor de videoclip zijn denk ik.

      /   Reply  / 
  6. ...Naamlooz...

    Dat onderste filmpje heeft niets met de uiteindelijke video te maken.

      /   Reply  / 
  7. Pingback: Nieuwe video: Beyoncé - Ego | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>