Nieuwe video: Asher Roth/Cee-Lo – Be By Myself

Asher Roth verrast met dit stijlvolle filmpje. Omdat hij een imago van oppervlakkige rapper heeft hoog te houden is het vanzelfsprekend wel weer een video vol schaarsgeklede meisjes, maar zo bijzonder als hier heb je ze nog nooit gezien. Als we niet beter wisten zouden we het bijna kunstzinnig noemen.

Het eigenlijke effect is lastig te omschrijven. Probeer het je voor te stellen alsof de meisjes worden bedropen met magische verf waardoor Asher Roth en Cee-Lo zichtbaar worden op hun welgevormde lichamen. Het mooiste zijn de shots waar zoveel verf overheen druipt dat je er in eerste instantie geen vrouw in herkent. Als je na een paar seconden ziet wat al die bewegende vlakken moeten voorstellen is dat altijd weer een aangename verrassing.

En de muziek?

Dankzij een snerpend soul-orgel en de fantastische bijdrage van Cee-Lo (die ken je van Gnarls Barkley) voelt Be By Myself bijna als een Gnarls Barkley-outtake. En dat klinkt erg lekker. Zonder twijfel zijn beste single tot nu toe. De enige zwakke punten zijn wat ons betreft de lijzige raps van Asher zelf. Hij weet weliswaar een soort van flow op te bouwen, maar het contrast met de (veel betere) refreinen van Cee-Lo is zo groot dat het bijna pijn doet.

Met dank aan Wessel voor de tip.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Asher Roth/Cee-Lo – Be By Myself

  1. Merel

    wat een lekker nummer zeg!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>