Nieuwe video: Flo Rida/Wynter Gordon – Sugar


Flo Rida heeft niet geluisterd naar ons advies om elke dag te flossen en nu moet hij een gaatje laten vullen. Gelukkig heeft hij een vriendelijke tandarts die hem eerst onder volledige narcose brengt. Later blijkt dat ze misschien zelfs een beetje té vriendelijk is naar Flo Rida toe…

Telkens als het lachgas dreigt uit te werken komt Flo Rida half bij bewustzijn en ziet dan een paar verontrustende beelden. De tandarts die bezig is zijn broek los te knopen bijvoorbeeld. Of later de tandarts die bezig is haar blouse weer vast te knopen. Gebeurt het echt of alleen in Flo Rida’s verbeelding? Wat is dat voor een vreemde behandeling? En misschien nog wel belangrijker: waar vinden wij ook zo’n tandarts!?

Tijdens zijn narcose (helaas het grootste gedeelte van de videoclip) droomt Flo Rida dat hij op een tropisch eiland is met een mooi meisje. Alles lijkt goed te gaan, maar steeds als het gezellig wordt krijgt de droom rare kleuren en verdwijnt het meisje. Hoe mysterieus, maar niet heus. Omdat al vanaf het begin duidelijk was dat het toch maar droomscenes waren kon het mysterie van het verdwijnende meisje ons niet echt boeien. Liever hadden we willen zien wat die tandarts ondertussen allemaal uitspookte!

En de muziek?

Het hergebruiken van bestaande liedjes is Flo Rida de vorige keer goed bevallen en dus heeft hij voor deze single weer een *kuch kuch* “klassieker” uitgekozen. Het betreft het irritantste liedje allertijden: I’m Blue (Da Ba Dee) van Eiffel 65. Het fragment dat Flo Rida gebruikt is genadig kort, maar toch: waarom!? Waarom zou iemand dat vreselijk riedeltje in hemelsnaam weer uit de vergetelheid willen sleuren? Vreselijke single derhalve, die nog niet eens in de schaduw mag staan van Right Round.

Met dank aan MASIS voor de tip.

facebook share facebook share

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Nieuwe video: Flo Rida/Wynter Gordon – Sugar

  1. Lianne

    Kunnen we nu weer naar de leuke liedjes toe alsjeblieft? We hebben nu gehad: Flo rida, Jonas brothers en een niet bepaald geniale Fedde Le Grand. Op één dag. Hoe hou je het uit?

      /   Reply  / 
    1. Lianne

      Er zijn veel mensen die dit soort nummers wel leuk vinden. Praat voor jezelf.

        /   Reply  / 
        1. Kars

          Mwah vind het ook een beetje schijtmuziek, Maarja zo houdt Erik zijn blog divers;) Zijn er trouwens 2 Lianne’s of heeft Lianne een hele ernstige voor van schizofrenie?

            /   Reply  / 
  2. Kars

    Haha ik vond I’m Blue toenertijds echt een briljant nummer:P Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik dit dan ook leuk vind..

      /   Reply  / 
  3. felix

    AFSCHUWELIJK

      /   Reply  / 
  4. JP

    Persoonlijk vind ik Wynter Gordon een betere zangeres Ke$ha ( die niet eens in de videoclip van right round te zien was).

      /   Reply  / 
  5. wesley

    haha I’m Blue = best song all times!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>