Nieuwe video: Dragonette – Fixin To Thrill


Lekker bizarre videoclip bij de nieuwe Dragonette. Een groep brutale kids breekt in bij zangeres Martina, bouwt van oude telefoons een apparaat om haar lichaam te besturen en laat Martina dansen met een afstandsbediening. En dat is nog maar het begin. Met zwarte viltstift wordt er een bikini op haar pyjama getekend en halverwege worden de opnames stilgelegd door een boze vader. Hij had zijn dochter helemaal geen toestemming gegeven om mee te doen aan een videoclip.

Zo zien we ze graag, hier bij videoclips.blog, rare filmpjes waar geen touw aan vast valt te knopen, maar die je toch blijft kijken. Gewoon, omdat je zoiets nog nooit eerder hebt gezien. Ook bij Fixin To Trill staar je af en toe met ogen op steeltjes naar het scherm. Waar gáát dit allemaal over?

Andere bizarre hoogtepunten: Martina die de schaar pakt om één van de kinderen een rigoreuze knipbeurt te geven, drie ongeschoren zwervers die zonder verklaring rondhangen in haar woonkamer en Martine die door een boze menigte met hooivorken en fakkels de nieuwbouwwijk uit wordt gejaagd. Zulke video’s zien we niet vaak genoeg.

En de muziek?

Het lijkt wel een Justice Remix van een reguliere Dragonette-single. Erg lekker die scheurende bas. Het liedje klinkt ondertussen ook lang niet slecht, maar als we heel eerlijk zijn moeten we toch vaststellen dat I Get Around (ook ooit besproken op deze site) een betere song was.

Met dank aan Jazeker/OverMuziek voor de tip.

facebook share facebook share

20 Reacties // Reageer

20 thoughts on “Nieuwe video: Dragonette – Fixin To Thrill

  1. sjorzke

    Lekker nummer, leuke clip!

      /   Reply  / 
  2. Simon

    Lady Linn and her magnificent seven – I don’t wanna dance

    Dé groep van België. Ik ben benieuwd of je ze nog zo leuk vindt. :p

      /   Reply  / 
  3. Tom

    Even off topic maar waar blijven die besprekingen van de poll uitslagen..ik wacht nog steeds op de bespreking hoe Esmee Denters won…lol

      /   Reply  / 
    1. Amy.

      Ja en ik wacht op de nieuwe poll. Lady GaGa gaat weer scoren, scoren, scoren met Paparazzi!

        /   Reply  / 
  4. Tim Kraaijvanger

    Dragonette is goud! Ik vind dit nummer overigens beter dan ieder ander nummer op Galore (m.u.v. Jesus Doesn’t Love Me). Het kost wel een paar luisterbeurten.

      /   Reply  / 
  5. roxanna

    ik weet niet goed wat ik ervan moet denken.

      /   Reply  / 
  6. JP

    @ QS
    No comment :)
    Merk je vanzelf wel.

      /   Reply  / 
  7. RS

    coldplay – Lovers in Japan!

      /   Reply  / 
    1. PINHEAD

      Die is 10 jaar geleden al besproken…

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>