Nieuwe video: Colbie Caillat – Fallin For You


Goed nieuws iedereen: innerlijk is belangrijker dan uiterlijk. Deze inspirerende boodschap is afkomstig van Colbie Caillat, die zelf het goede voorbeeld geeft door een afspraakje te accepteren met de ietwat zwaarlijvige Saturday Night Live-ster Bobby Moynihan. En dat terwijl hij eigenlijk helemaal niet haar type is. Wat goed van Colbie!

De zoetsappige afloop van dit moderne sprookje laat zich raden: die malle Bobby blijkt tegen alle verwachtingen in een hartstikke leuke jongen die haar om de haverklap aan het lachen maakt. Onvoorstelbaar maar waar. Colbie had nooit durven denken dat lelijke mensen toch zo’n mooi karakter konden hebben. Als zij jullie was zou ze voortaan ook wat minder op het uiterlijk afgaan.

Enfin, wij weten niet hoe het met jullie zit, maar persoonlijk zijn wij altijd nogal allergisch voor dit soort moralistische boodschappen. Het stemt niet echt tot nadenken, het is niet echt controversieel en de grappen zijn – ondanks Bobby Moynihan – ook niet echt grappig. Wij hebben medelijden met mensen die daadwerkelijk een dergelijke videoclip nodig hebben om te ontdekken dat er meer is in het leven dan een sixpack en een afgetraind lichaam.

Sorry van de geluidskwaliteit. Deze klinkt beter, maar die mochten we van Universal Music niet gebruiken.

En de muziek?

Een schattig akoestisch popliedje? Van Colbie Caillat!? Wat een verrassing! (Niet dus. Fallin’ For You klinkt zoals alle liedjes van Colbie Caillat: niet verrassend, wel van een vertrouwde oerdegelijke kwaliteit. Niets mis mee, maar als je Colbie bij haar vorige singles al een saaie zangeres vond dan zal dit nummer daar weinig aan veranderen).

Met dank aan …Naamlooz… voor de tip.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Colbie Caillat – Fallin For You

  1. Mickey

    Als ze daar zo staat te dansen met die zonnebril lijkt het Mariah wel XD

      /   Reply  / 
  2. arthur

    zucht heb je haar weer hoor. Dacht ik eindelijk van haar af te zijn :(

      /   Reply  / 
  3. CJ13

    En zo gaat ze gewoon weer verder……..
    pfff, erg vermoeiend!

      /   Reply  / 
  4. Rik

    leuk nummer!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>