Nieuwe video: R. Kelly/Keri Hilson – Number One


Regisseur Chris Robinson zegt het zelf in deze behind the scenes: “we ain’t working too hard, we’re just having a good time and making beautiful pictures to a beautiful song.” In die opmerking ligt eigenlijk alles besloten wat je over deze video moet weten. Hij ziet er mooi uit, maar hij lijdt onder een totaal gebrek aan ambitie. Meer dan een paar mooie plaatjes van R. Kelly en Keri Hilson zul je hier niet vinden.

Voor de fans is het natuurlijk al meer dan genoeg om hun idolen in beweging te zien – zoveel is ons na twee jaar aan boze reacties wel duidelijk – maar dat is te makkelijk. Volgens ons kunnen videoclips veel meer bereiken dan alleen de fans tevreden houden. Ieder filmpje dat vijf minuten van onze tijd vraagt zou er op z’n minst naar moeten streven om die tijd op een originele manier in te vullen. Verras ons! Ontroer ons! Verbaas ons! Vermaak ons!


Directe Link

En de muziek?

Aardige maar verder niet echt opvallende R&B. Of het goed genoeg is om R. Kelly aan een succesvolle comeback te helpen is lastig te voorspellen. Wij zouden het nooit kopen, maar dat geldt voor wel meer suikerzoete R&B die achteraf toch behoorlijk succesvol bleek. Een gastbijdrage van de populaire Keri Hilson regelen was natuurlijk ook een slimme zet en alles bij elkaar lijkt een nieuwe hit voor R. Kelly zeker niet uitgesloten.

Met dank aan sanne voor de tip.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>