Nieuwe video: Robbie Williams – Bodies


Er is een plek in de Amerikaanse Mojavewoestijn waar luchtvaartmaatschappijen hun oude vliegtuigen dumpen. Alle bruikbare onderdelen worden eruit gesloopt tot alleen de kale skeletten achterblijven. Regisseurs van films, tv-series, reclamespotjes én videoclips zijn GEK op dat vliegtuigkerkhof. Logisch natuurlijk, zo’n episch decor vind je verder nergens. Laat de camera lopen en het ziet er vanzelf spectaculair uit.

Ook Robbie Williams (of beter gezegd zijn vaste regisseur Vaughan Arnell, bekend van o.a. Angels, Feel, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, Somethin’ Stupid) kon de verleiding niet weerstaan om zijn comebackvideo op te nemen tussen de vliegtuigwrakken. Het resultaat is allesbehalve verrassend, maar zoals alles dat wordt gefilmd op het Mojave Airplane Graveyard wél spectaculair.

Het comeback-thema wordt verder uitgewerkt met de suggestie dat Robbie de afgelopen drie jaar als een kluizenaar in de woestijn heeft gewoond, onder een houten afdakje, met alleen een achteruitkijkspiegel om zich in te scheren. Daar doodt hij de lange eenzame dagen door te sleutelen aan een oude motorfiets – dezelfde motorfiets waarop hij uiteindelijk terugrijdt naar de bewoonde wereld. (Maar natuurlijk niet voordat hij onderweg eerst een mooie vrouw heeft versierd, je heet tenslotte niet voor niets Robbie Williams).

Dit is de officiële Robbie Williams Bodies-widget. Het idee is dat je de video pas mag bekijken als je er eerst over hebt getwitterd, ge-emailed of geblogd (klik op ‘get & share’). Je kunt natuurlijk ook gewoon op het kruisje klikken om de video rechtstreeks te bekijken.


Directe Link

En de muziek?

Potverdikkie, de strijkers van Millennium, de melancholie van Feel en de hoekigheid van Tripping… Bodies doet er wel alles aan om ons eraan te herinneren waarom we Robbie ook alweer hebben gemist, de afgelopen drie jaar. Dit nieuwe nummer is nog niet helemaal zo goed als de drie bovengenoemde singles, maar als visitekaartje voor het nieuwe album doet Bodies zijn werk uitstekend; we zijn weer nieuwsgierig! Wie had daar na dat rampzalige Rudebox-album nog op durven hopen?

Met dank aan Remco voor de tip.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: Robbie Williams – Bodies

 1. michel

  this one sucks.

    /   Reply  / 
 2. Suus

  Wow, ben onder de indruk! Dacht niet dat ie het nog in zich had, maar ben aangenaam verrast. Lekkere plaat met een prachtig eind. En het is nog steeds prettig kijken naar Robbie….

    /   Reply  / 
 3. lieke

  robbie moet stoppen, het is voorbij.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>