Nieuwe video: Intwine – Perfect


Tja, als het zo moet… maak de volgende keer dan maar weer gewoon een echte concertregistratie. Hier zien we Intwine op een podium, in een zaal, met hun apparatuur, muziekmakend – maar zonder publiek. Okee het beeld is kraakhelder en de verlichting perfect, maar dankzij die steriele sfeer is het toch niet echt een enerverend optreden.

Let wel: wat we nadrukkelijk NIET zeggen is dat Intwine een live video moet maken. Veel liever zien we deze band terug in een creatieve videoclip met een mooi uitgewerkt concept. Maar als het dan toch moet, omdat alle rockbands af en toe de behoefte voelen om te laten zien hoe het er op het podium aan toegaat, maak dan maar liever een echte live video met een echt publiek.


Directe Link

En de muziek?

En als je nu denkt: wat komt die nieuwe single van Intwine me toch bekend voor: dat klopt! Voor hun nieuwe album heeft de band vijftien favoriete nummers opnieuw opgenomen. Volgens de schrijver van dit Intwine wikipedia-artikel met de bedoeling om Duitsland te veroveren. Als dat zo is, waarom schat Intwine hun toekomstige Duitse fans dan zoveel hoger in dan hun Nederlandse? Deze nieuwe versie van Perfect is veel harder en compromislozer (en beter) dan het origineel. Het begint al lekker, maar wat er vanaf 1:50 gebeurt is echt heel speciaal. Intwine ontpopt zich zowaar als een soort Nederlandse Deftones. Het lijkt een opportunistische carrièrezet om je oude nummers opnieuw op te nemen voor een ander publiek, maar als het zo goed uitpakt als hier is het moeilijk om het Intwine echt kwalijk te nemen.

Met dank aan Dave voor de tip.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Intwine – Perfect

  1. Shira

    ik houd van intwine!

      /   Reply  / 
  2. Maikel

    Topband!

      /   Reply  / 
  3. chris10A

    over de clip wij nederlandse fans vinden de clip supergaaf strak met superbelichting puur zoals INTWINE is wat doen een paar koppies voor aan het podium daar toe???? en by the way het podium van 013 is zo hoog dan zie je die koppies nog niet.
    ik vind het een top clip en ik weet zeker dat de nederlandse fans niks onderdoen aan de duitse.
    en straks ook aan de japanners want daar gaat INTWINE later in 2010 ook een bezoek brengen.

      /   Reply  / 
  4. angelique

    de clip is SUPERR!,
    en geeft heel goed weer hoe de optredens zijn van intwine namelijk..
    VOL PASSIE EN POWER!!
    keep up the good work guys
    LOVE IT!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>