Nieuwe video: Hind – Morgen


Regisseur Johan Nijenhuis (Costa!, Volle Maan) mag dan bakken kritiek over zich heenkrijgen voor zijn platte tienerfilms, na het zien van de nieuwe Hind hebben wij wel respect voor de manier waarop hij deze videoclip behandelt als een volwaardig onderdeel van de film. Scenes uit SpangaS op Survival zijn opnieuw opgenomen (op locatie, met alle acteurs), alleen wandelt er nu een zingende Hind door het decor.

Het is het beste van twee werelden. Fans van Hind zijn blij dat hun idool niet wordt afgescheept met een flauwe trailer vol filmbeelden, de filmstudio is blij dat Morgen toch een goed beeld geeft van wat bioscoopbezoekers te wachten staat. De ene film is vanzelfsprekend beter geschikt voor deze aanpak dan de ander (Bløf in beeld tijdens verdrinkingsscenes in De Storm zou raar zijn), maar in deze deze combinatie pakt het allemaal verrassend goed uit.


Directe Link

En de muziek?

Maar ja, dan is moet de muziek natuurlijk wel in orde zijn. Hind dwingt respect af door ook in het Nederlands loepzuiver te zingen (let vooral op de indrukwekkende uithalen tijdens de finale), maar wat een braaf en achterhaald liedje heeft Johan voor haar uitgezocht. Broeder Herman sloeg wat mij betreft de spijker op de kop toen hij Morgen vergeleek met Samen Zijn van Willeke Alberti. Dat kon nog net in 1987 (toen in de jeugdserie Pompy de Robodoll), maar tweeëntwintig jaar later klinken zoveel strijkers en triangels wel heel erg oubollig.

Met dank aan MichielV voor de tip.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: Hind – Morgen

  1. Poes

    Ik vind haar zoo lelijk…waneer sterft ze nou?

      /   Reply  / 
  2. Robin

    Ik vind het een prachtig nummer, hopelijk gaat ze hier goed mee scoren!
    Het nummer wordt ook op cd-single uitgebracht,

    en wat mij betreft mag Hind vaker in het NL zingen!

    Goo Hind!!!

      /   Reply  / 
  3. S

    Mooi nummer:)!

      /   Reply  / 
  4. k3

    JULLIE MOETEN EEN REVIEW VOER DE NIEUWE K3 SONG ma masé SCHRIJVEN..HIJ’S HÉÉÉÉÉL LEUK..WWW.K2ZOEKTK3.BE

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>