Nieuwe video: Tiësto/Tegan & Sara – Feel It In My Bones


Je zult waarschijnlijk onder de indruk zijn als je voor het eerst op play klikt. Tiësto’s landschap van groene lichtjes ziet er belachelijk goed uit. Niet alleen omdat al die lichtjes samen de gezichten vormen van Tiësto, Tegan en Sara, maar vooral omdat het hele landschap pulseert op het ritme van de muziek. Het is beslist één van de knapste visualizers die je ooit zult zien.

De twijfels komen pas later, als je enigszins gewend raakt aan het coole effect. Want ja, Feel It In My Bones ziet er goed uit, maar waarom gebeurt er zo weinig? Waarom duren die scenes zo lang? Van 0:47 tot 1:26 gebeurt er bijna letterlijk niets. Daarna zakt de camera een stukje omlaag om van 1:32 tot 2:02 wéér een halve minuut te blijven hangen op dezelfde plek.

Tegen zulke langgerekte scenes helpen zelfs de mooie gezichten van Tegan & Sara niet meer. Dat is gewoon saai. De pulserende lichtjes blijven indrukwekkend, maar de video had veel en veel dynamischer gemoeten. Meer zoals het begin, waar de camera nog op hoge snelheid door het landschap raast. Onbegrijpelijk dat de regisseur blijkbaar wel weet hoe het moet, maar daarna toch deze montage heeft goedgekeurd.


Directe Link

En de muziek?

Verrassend goed. Waar het precies in zit weten we niet, maar deze samenwerking met Tegan & Sara bevalt ons veel beter dan de andere singles van Tiësto’s Kaleidoscope-album. Misschien is het dat rauwe overstuurde geluid wat we niet van hem gewend zijn. En anders komt het omdat Feel It In My Bones wat meer op een echt liedje lijkt en wat minder op trance-muziek met vocalen. Hoe dan ook, aangenaam verrast!

Met dank aan Mickie voor de tip.

facebook share facebook share

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Nieuwe video: Tiësto/Tegan & Sara – Feel It In My Bones

 1. KGB

  Na een antal keer luisteren nog niet helemaal overtuigd, maar ik vind ‘t in ieder geval een stuk beter dan Escape me. Deze zul je daarentegen toch minder horen aangezien die minder radiovriendelijk is.

  Tip: Pony Pony Run Run – Walking on a line

  http://www.youtube.com/watch?v=qbR0n8M6BPg

    /   Reply  / 
 2. MusicNote

  Goed nummer. Is eens wat anders van Tiesto en Tegan and Sara zijn natuurlijk altijd super.

    /   Reply  / 
 3. PINHEAD

  Ah gelukkig mijn favoriet van het album, voor al die climax van 2:31 tot 2:46 is echt vet! Jammer alleen dat het nummer is in gekort, het origineel duurt 4:52
  Hopelijk brengt ie ook nog ‘Kaleidoscope’ met Sigur Ross uit en ook ‘Who wants to be alone’ met Nelly Furtado!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>